După rezultatele dezastruoase de la prima încercare, CNAS scoate din nou la concurs 36 de posturi de conducere

După rezultatele dezastruoase de la prima încercare, CNAS scoate din nou la concurs 36 de posturi de conducere

Casa Națională de Asigurări de Sănătate scoate din nou la concurs 36 de posturi de director general în casele județene de sănătate.

Sunt scoase la concurs posturile de director general din județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Mureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, București, dar şi pentru Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești (OPSNAJ).

ADVERTISING

Un comunicat CNAS precizează că proba scrisă de examen se va organiza pe 16 iunie 2021, la ora 10:00, iar dosarele se pot depune în vederea înscrierii la concurs până pe 4 iunie, la 14:30.

Pe 9 iunie se vor afişa candidaţii care pot intra în examen, ca urmare a selecţiei de dosare.

Proba scrisă va fi susţinută în amfiteatrul Spitalului Universitar din Bucureşti. După proba scrisă, candidaţii vor da şi un interviu, la sediul CNAS din Bucureşti (aflat pe calea Călăraşilor), în care îşi vor prezenta planul de management (care trebuie depus la dosarul de candidatură).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată condiţiile de participare la concurs.

La recentul concurs organizat de CNAS pe 6 mai, s-au ocupat posturile de director doar la casele de asigurări de sănătate din județele Maramureș, Iași, Cluj, Tulcea și Bistrița Năsăud.

Dintre cei 60 de candidați care și-au depus dosarele, în urma verificării criteriilor de participare au fost admiși 54, însă doar 33 au venit la examen şi au trecut doar 5. Proba de interviu a fost susținută doar de ei.

Citeşte şi: Eșecul de la CNAS. Concurs pentru ce și pentru cine?

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇