Mai mult de jumătate dintre casele de sănătate județene nu au director. La examenul scris mulți au dat bir cu fugiții (Video)

Mai mult de jumătate dintre casele de sănătate județene nu au director. La examenul scris mulți au dat bir cu fugiții (Video)

Preşedintele CNAS, Adrian Gheorghe, anunţă că doar 33 dintre cei 54 de candidaţi admişi pentru proba scrisă a concursului de directori ai CAS-urilor judeţene s-au prezentat, joi, la examen.

Pentru judeţele în care nu au exitat candidaţi sau unde posturile nu vor fi ocupate în urma actualului concurs procedura va fi reluată ”în cel mai scrut timp”.

Adrian Gheorghe a anunţat, joi, referitor la concursul de directori ai CAS-urilor judeţene, că au existat 60 de candidaţi care şi-au depus dosarul pentru concurs, iar în urma selecţiei dosarului au fost admişi la proba scrisă 54 de candidaţi.

”Dintre aceştia, s-au prezentat 33 de candidaţi. Prin urmare, în acest moment sunt 20 de Case de Asigurări de Sănătate despre care ştim sigur că postul de director general nu se va ocupa în urma acestui concurs.

La două Case de Asigurări de Săntate nu s-a scos postul la concurs, la alte trei nu s-a înscris niciun candidat, la o casă s-a înscris un candidat, dar care nu a trecut de selecţia dosarelor, iar la 14 case s-a înscris cel puţin un candidat care putea participa la proba scrisă, însă nu s-au prezentat”, a declarat, joi, Adrian Gheorghe, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a CNAS.

”În cel mai scurt timp, vom publica şi procedura de scoatere la concurs a posturilor pentru celelalte Case de Asigurări de Sănătate care nu au putut fi ocupate în urma prezentului concurs”, a mai anunţat Adrian Gheorghe.

Adrian Gheorghe, președintele CNAS, despre concursul pentru ocuparea posturilor de directori generali ai caselor de asigurări de sănătate și CAS AOPSNAJ, la finalul probei scrise.

Publicată de CNAS - Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pe Joi, 6 mai 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇