Constanţa: Femeie cercetată de poliţişti după ce a plecat din spital cu fiul ei de două luni, deși amândoi aveau COVID

O femeie de 32 de ani este cercetată de poliţiştii constănţeni după ce a plecat din spital cu fiul ei de două luni, după ce i s-a spus că amândoi au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, împreună cu fiul acesteia, în vârstă de două luni, au plecat din spital.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„În scurt timp, poliţiştii au identificat-o pe aceasta, împreună cu minorul, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, arată un comunicat al IPJ Constanţa.   

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește opiniile zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!