Câinii lui Biden au fost trimişi acasă în Delaware, în urma unui ”incident cu muşcături” la Casa Albă

Câinii lui Biden au fost trimişi acasă în Delaware, în urma unui ”incident cu muşcături” la Casa Albă

Preşedintele american Joe Biden şi-a trimis cei doi câini ciobăneşti germani înapoi la Wilmington, în Delaware, în urma unui ”incident cu muşcături” în care a fost implicat un agent din cadrul securităţii Casei Albe.

Major, în vârstă de trei ani, cel mai tânăr dintre cei doi ciobăneşti germani ai cuplului prezidenţial, a fost agresiv, a sărit, a lătrat şi a atacat personalul şi agenţi de securitate de la Casa Albă, dezvăluie CNN, care citează două surse anonime.

Cele două surse citează un ”incident cu muşcături” - fără să precizeze dacă cineva a fost rănit.

ADVERTISING

Însă episodul a fost considerat suficient de grav pentru ca cei doi câini, inclusiv Champ, în vârstă de 13 ani, să fie trimişi acasă la familia Biden, săptămâna trecută, la Wilmington.

Adoptat dintr-un refugiu

Major, adoptat dintr-un refugiu pentru animale pe care Joe Biden şi soţia sa Jill l-au vizitat în noiembrie 2018, este primul câine dintr-un refugiu care a locuit la Casa Albă.

ADVERTISING

El a fost adus la sediul preşedinţiei americane după învestirea lui Biden, în ianuarie.

Fostul preşedinte Donald Trump nu a avut un animal de companie la Casa Albă.

Deocamdată nu se ştie când sau dacă cei doi câini ar putea reveni.

Prima Doamnă Jill Biden se declara îngrijorată, într-un interviu publicat luna trecută, de instalarea câinilor în noua lor casă, la Washington.

”Ei trebuie să ia liftul, cu care nu sunt obişnuiţi şi trebuie să iasă pe peluza de sud, unde sunt mulţi oameni care-i privesc. Ceea ce mă obsedează este ca toată lumea să se instaleze şi să rămână calmă”, declara ea la NBC News.

ADVERTISING

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇