Joe Biden a ajuns cu piciorul în ghips, după o joacă cu câinele său. Trump i-a transmis un mesaj

Joe Biden a ajuns cu piciorul în ghips, după o joacă cu câinele său. Trump i-a transmis un mesaj

Joe Biden va avea piciorul în ghips în următoarele săptămâni, după ce o partidă de joacă împreună cu câinele său pe nume Major a avut un final dureros.

Se pare că, în vâltoarea jocului, președintele ales al Statelor Unite ale Americii ar fi alunecat, rezultatul fiind o serie de ”fracturi mici” ale oaselor piciorului care vor necesita recuperare cu ajutorul ghipsului, spune medicul său personal.

”Radiografiile inițiale nu au arătat vreo fractură evidentă, însă examenul clinic a impus obținerea mai multor detalii. După examenul CT, au fost confirmate mai multe fracturi mici ale oaselor cuneiforme medial și intermediar, aflate chiar în mijlocul labei piciorului. Cel mai probabil recuperarea va dura aproximativ două săptămâni, timp în care va avea piciorul în ghips”, a spus doctorul Kevin O'Connor, pentru CNN.

ADVERTISING

Duminică, reprezentanții administrației Biden anunțau că acesta urmează să fie examinat de un ortoped ”din precauție”, după ce și-a scrântit glezna în timp ce se juca cu câinele său.

Tot duminică, președintele Donald Trump i-a transmis un mesaj pe Twitter, urându-i însănătoșire grabnică.

Biden, care a împlinit 78 de ani pe 20 noiembrie, este cel mai vârstnic președinte din istoria Statelor Unite și are doi câini ciobănești germani, pe Major și pe Champ.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇