Angajații de la parcuri și grădini au protestat azi, la Primăria Capitalei. Nicușor Dan urgentează desființarea companiei: Nu mă las intimidat de astfel de presiuni

Angajații de la parcuri și grădini au protestat azi, la Primăria Capitalei. Nicușor Dan urgentează desființarea companiei: Nu mă las intimidat de astfel de presiuni

Angajații Companiei Parcuri și Grădini au protestat, luni, iar în fața Primăriei Capitalei, Nicușor Dan transmitând apoi că nu se lasă intimidat.

Ca urmare a protestului, Nicușor Dan a decis să supună votului Consiliului General de vineri, 26 februarie, încetarea delegării serviciilor publice către această companie, a informat Primăria Capitalei, într-un comunicat remis SpotMedia.ro.

Primăria a precizat, încă o dată, că salariații Companiei Municipale Parcuri și Grădini sunt plătiți la zi.

În document se precizează că la protestul de vineri primarul Capitalei i-a asigurat pe angajați că își vor primi salariile până la desființarea companiei și i-a încurajat să se înscrie la angajările pe care ALPAB le va deschide.

ADVERTISING
ADVERTISING

Reacția primarului Nicușor Dan

“Nu mă las intimidat de astfel de presiuni, în care angajații companiilor municipale sunt manipulați de interese din zona PSD, care doresc să-și păstreze privilegiile necuvenite.

Ca exemplu, pentru angajații Companiei Parcuri și Grădini, dar și pentru alții care se gândesc să procedeze ca ei, am propus Consiliului General al Municipiului București să urgentăm desființarea acestei companii prin încetarea contractului de delegare.

Sunt un om rezonabil, atent la problemele oamenilor, nu și atunci când se întrece măsura. Iar azi s-a întrecut măsura. Companiile municipale vor fi desființate pentru că sunt o uriașă risipă. Am anunțat-o de câteva luni, sper ca toata lumea să fie rezonabilă, astfel încât costul social să fie cât mai mic”, a declarat Nicușor Dan.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇