Studenții UBB Cluj intră la cursuri doar cu vaccin, test negativ sau anticorpi

Studenții UBB Cluj intră la cursuri doar cu vaccin, test negativ sau anticorpi

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a stabilit condițiile în care studenții vor reîncepe cursurile în anul universitar 2021-2022.

Potrivit noilor reguli, aceștia vor trebui să prezinte dovada vaccinării, un test negativ sau dovada că au trecut prin boală atât pentru a participa fizic la cursuri cât și pentru a se caza în cămin.

Restul vor avea posibilitatea de a participa la activitățile didactice online, însă participarea la examene se va organiza în format clasic, indiferent de modalitatea de studiu, potrivit anunțului UBB Cluj.

Știm că vă e dor de viața de student așa cum o cunoaștem cu toții! Și nouă ne e dor de voi! #comunitateaUBBStudenții...

Publicată de Universitatea Babeş-Bolyai pe Joi, 29 iulie 2021

”UBB a căutat să ofere posibilitatea celor care doresc să se întoarcă la studii în regim clasic să o facă, dar în condiții de siguranță pentru ei, pentru întreaga comunitate academică și pentru oraș, dar și să respecte dreptul la educație al celor care au ales să nu se vaccineze încă și cu grijă și respect față de diverse situații personale”, afirmă rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David, făcând referire la decizia de a oferi dreptul celor care nu se pot vaccina ca urmare a unor condiții medicale dovedite să fie cazați în regim special.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇