Inspectoratul Școlar Galați s-a răzgândit: Nu mai recomandă cursul de numerologie

Inspectoratul Școlar Galați s-a răzgândit: Nu mai recomandă cursul de numerologie

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Galați s-a răzgândit și nu le mai recomandă cadrelor didactice să participe la seminarul pe teme de numerologie.

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Galați, Selena Costea, a transmis, miercuri, o adresă către școli, în care precizează că proiectul privind „Numerologia, o 9 legătură dascăl-elev” nu este relevant în raport cu prioritățile de politică educațională.

ADVERTISING

Este o schimbare la 180 de grade față de săptămâna trecută, când IȘJ Galați i-a invitat pe profesori să se inițieze în numerologie.

Prin documentul transmis de șefa IȘJ Galați în urmă cu o săptămână cadrele didactice din învățământul formal și alternativ din Galați erau invitate să participe la un proiect online intitulat „Numerologia - o 9 legătură între dascăl și elev”.

Șeful IȘJ Galați susținea atunci că nu a militat pentru studierea numerologiei în școli.

„Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (…) Nu am propus studierea numerologiei în școli”, a declarat inspectorul școlar, Selena Costea, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISING

Numerologia este știința numerelor care utilizează matematica astrală și servește astrologilor pentru definirea destinului uman.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇