Gala Prieteniei Laude-Reut. 25 de ani de educație pentru excelență

Gala Prieteniei Laude-Reut. 25 de ani de educație pentru excelență

În urmă cu 25 de ani, ambasadorul Ronald S. Lauder iniția una dintre cele mai îndrăznețe misiuni educaționale în România. Alături de Tova Ben Nun-Cherbis, punea bazele celei mai cunoscute și mai prestigioase instituții de învățământ privat preuniversitar de azi: Complexul Educațional Laude-Reut. Anul acesta, Laude-Reut, acum un edificiu educațional multicultural, sărbătorește 25 de ani de existență, care marchează, totodată, și cea de-a 13-a promoție de absolvenți de liceu integraliști, toate promoțiile obținând medii de peste 9.00 la bacalaureat.  

ADVERTISING

Vă așteptăm joi, 15 decembrie 2022, la Opera Națională, la a 18-a ediție a Galei Prieteniei Laude – Reut, prima de după pandemie.

Se vor afla alături de noi:

E.S. Reuven Azar, Ambasadorul Israelului în România

dl. Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților

d-na. Ligia Deca, ministrul Educației

dl. Lucian Romașcanu, ministrul Culturii

dl. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății

dl. Sergiu Manea, președinte executiv BCR

dl Silviu Vexler, deputat, preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România

ADVERTISING

E.S. Sorin Dan Mihalache, Ambasadorul României în Cipru

dl. Daniel Jinga, manager al Operei Naționale București

Vor fi prezenți diplomați, politicieni de rang înalt, oameni de afaceri și reprezentanți ai lumii artistice. Ne vom lăsa încântați de momente artistice susținute de corul Laude-Reut și de Orchesta Operei Naționale București.

MC-ul evenimentului și, totodată, cel care va oferi un show de excepție pe scena Operei va fi mentalistul israelian Lior Suchard, considerat unul dintre cei mai buni din lume.

ADVERTISING

În cadrul evenimentului li se vor acorda premii elevilor cu rezultate deosebite la olimpiade nationale, dar si absolvenților CELR cu nota 10 la examenul de bacalaureat.

Cu această ocazie va fi lansată și oferită tuturor celor prezenți cartea aniversară a Complexului Educațional Laude-Reut, un album care surprinde cele mai frumoase și mai importante momente din cei 25 de ani de existență a instituției.

Accesul presei se face pe baza de legitimație de presă și a cărții de identitate. Jurnaliștii sunt așteptați înainte de eveniment, când vor putea fi luate interviuri și declarații participanților.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇