România, prezentă la Salone Internazionale del Mobile, Milano

salonedelmobile

România participă în perioada 7-12 iunie 2022 la Salone Internazionale del Mobile, cel mai important târg european din sectorul mobilei și al amenajărilor interioare. După o pauză de 2 ani cauzată de pandemie, reluarea prezenței României la unul dintre cele mai importante târguri de mobilier asigură firmelor românești descoperirea noilor tendințe ale pieței, identificarea preferințelor cumpărătorilor și, la fel de important, cunoașterea concurenței la o scară largă.

România participă în perioada 7-12 iunie 2022 la Salone Internazionale del Mobile, cel mai important târg european din sectorul mobilei și al amenajărilor interioare. Pe o suprafață de 495,5 mp 16 companii românești își expun colecțiile de mobilier, în stil clasic sau modern, urmând cele mai noi tendințe din domeniu: ASKIA FURNITURE SRL, AXM PROD’93 SRL, BRADUL MANECIU SRL, CAREL WOODWORKS SRL, CARO JIBOU SRL, DIS PROD SRL, ECOMATRIX SRL, LAITZA NORD SRL, LEMN PROD EX COM SA, M-OLIVER DESIGN SRL, MOBEX&COMPANY SRL, MONTANA CAMPENI SRL, NEWEL TURING SRL, NORDARIN PROD COM SRL, SZEL MOB SRL și URBAN WOODS SRL.

ADVERTISING

Obiectivul principal al participării firmelor din România la eveniment este de a face cunoscută industria autohtonă de mobilă. În plus, companiile au oportunitatea de a-și extinde rețeaua de contacte, de a stabili noi parteneriate și de a consolida relațiile comerciale existente cu societăți de profil din Italia și alte țări. Efectele participării firmelor românești la târg se vor reflecta în extinderea și modernizarea gamei de produse, precum și creșterea exporturilor de mobilier.

După o pauză de 2 ani cauzată de pandemie, reluarea prezenței României la unul dintre cele mai importante târguri de mobilier asigură firmelor românești descoperirea noilor tendințe ale pieței, identificarea preferințelor cumpărătorilor și, la fel de important, cunoașterea concurenței la o scară largă.

ADVERTISING

Cea de-a 60-a ediție a târgului de la Milano vine cu încurajarea firmelor participante de a-și expune inovațiile și viziunile din domeniu. Colecțiile expuse la Salone Internazionale del Mobile susțin angajamentele firmelor care investesc în tehnologii de ultimă oră. Milano este locul ideal pentru promovarea noilor tendințe, fiind totodată și locul unde designerii talentați, cu potențial, au șansa de a se afirma, devenind vizibili pentru o lume întreagă.

Prezenţa românească la unul dintre cele mai prestigioase Saloane Internaționale de Mobilă aduce un beneficiu important producătorilor români, generând colaborări însemnate şi noi oportunități de export, precum şi o creştere a vizibilităţii produsului românesc şi o îmbunătăţire a calităţii mărfurilor exportate.

ADVERTISING

Participarea României la târgul de mobilă de la Milano este sponsorizată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și organizată împreună cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR).