Incă o zi de scădere pentru Bitcoin: Piaţa criptomonedelor s-a redus cu peste 100 de miliarde de dolari în două zile

Incă o zi de scădere pentru Bitcoin: Piaţa criptomonedelor s-a redus cu peste 100 de miliarde de dolari în două zile

Bitcoin a scăzut, joi, pentru a doua zi consecutiv, cu 8%, pierderile din ultimele 48 de ore fiind de peste 10%. Pe ansamblul pieţei criptomonedelor, capitalizarea acesteia s-a redus cu peste 100 de miliarde de dolari.

Capitalizarea de piață a criptomonedelor a depășit 1.000 de miliarde de dolari, pe fondul pandemiei

Joi, Bitcoin a coborât cu 8%, la un minim de 31.007 dolari pe unitate, coborând sub nivelul de 32.000 de dolari pentru prima oară din 11 ianuarie, potrivit datelor site-ului CoinDesk, transmite Reuters.

ADVERTISING

Cea mai valoroasă criptomonedă din lume a urcat la începutul acestei luni până la 41.940 de dolari pe unitate, dar în următoarea săptămână a scăzut accentuat. Motivul declinului nu este clar, dar investitorii au declarat CNBC că probabil este o corecţie naturală.

Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume în funcţie de capitalizare, a scăzut cu aproape 9% în ultimele 24 de ore, la 1.182 dolari pe unitate. Moneda a urcat, marţi, la un maxim record de 1.439 dolari pe unitate, potrivit datelor Coin Metrics.

ADVERTISING

Capitalizarea totală a pieţei criptomonedelor a pierdut peste 100 de miliarde de dolari în ultimele 48 de ore, coborând de la circa 1.070 miliarde de dolari la 918 miliarde de dolari.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇