Huawei susţine peste 220.000 de locuri de muncă în Europa

Huawei susţine peste 220.000 de locuri de muncă în Europa

Într-un raport Oxford Economics publicat astăzi, intitulat ”Impactul economic al Huawei in Europa, in 2019”, se arată că Huawei a contribuit cu 16,4 miliarde EUR la PIB-ul Europei și a susţinut 224.300 de locuri de muncă în 2019. Compania a generat în același timp venituri fiscale în valoare de 6,6 miliarde de euro pentru autoritățile europene.

Huawei a jucat, de asemenea, un rol activ în cercetare și dezvoltare, în toată Europa. Tabloul investițiilor industriale din UE din 2019 a clasat Huawei drept al cincilea cel mai mare investitor în cercetare şi dezvoltare din lume. Oficiul European de Brevete a menționat că Huawei și-a depășit clasamentul pentru cererile de brevete în 2019.

ADVERTISING

„Investițiile în cercetare și dezvoltare - precum cele întreprinse de Huawei - sunt cruciale pentru o creștere generală a capacităților productive în economia europeană”, a declarat Pete Collings, director de Consultanță al Impactului economic în Europa și Orientul Mijlociu la Oxford Economics.

Abraham Liu, Chief Representative Huawei în cadrul instituțiilor UE, a declarat: „În 2019, operațiunile Huawei au generat o contribuție directă de 2,8 miliarde EUR la PIB-ul european, o creștere medie anuală de 11,4% raportată în ultimii cinci ani. În acest an neconvențional, Huawei a asigurat operațiuni de rețea stabile și sigure pentru a ajuta oamenii să lucreze și să învețe online. Huawei a funcționat în Europa de 20 de ani și a lucrat din greu pentru a se integra profund în comunitățile locale pentru a promova dezvoltarea industriei. În viitor vom continua să lucrăm alături de partenerii noștri, pentru ca împreună să depășim noi provocări și să creăm mai multă valoare."

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Raportul Oxford Economics a evaluat impactul economic general al Huawei asupra Europei, inclusiv contribuțiile Huawei la PIB-ul european, locurile de muncă și impozite.

Raportul complet poate fi descărcat de aici: https://www.oxfordeconomics.com/recent-releases/The-Economic-Impact-of-Huawei-in-Europe

Despre Huawei

Huawei este un furnizor global de vârf al dispozitivelor inteligente și de infrastructură pentru tehnologia informației și comunicațiilor (ICT). Prin soluțiile integrate în patru domenii-cheie – rețele telecom, IT, dispozitive inteligente și servicii de cloud – ne angajăm să aducem digitalul fiecărei persoane, case și organizații, pentru o lume pe deplin conectată și inteligentă.

ADVERTISING

Portofoliul Huawei cuprinde produse, soluții și servicii end-to-end competitive și securizate. Prin colaborarea deschisă cu partenerii de ecosistem, noi creăm valoare de durată pentru clienții noștri, lucrând pentru a emancipa oamenii, a îmbogăți viața din cămin și a inspira inovația din organizații de orice dimensiuni și forme. 

La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Noi investim mult în cercetarea fundamentală, concentrându-ne pe inovațiile tehnologice care ajută la progresul omenirii. Avem peste 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi. Pentru mai multe informații, vizitați-ne online la www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇