Florin Cîțu anunță că subvenția pentru partidele politice va fi tăiată în 2021

Florin Cîțu anunță că subvenția pentru partidele politice va fi tăiată în 2021

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, sâmbătă, că subvenția pentru partidele politice va fi tăiată semnificativ în 2021.

El a precizat că lucrează la bugetul pentru anul viitor, iar prin această măsură își dorește să facă economii.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Lucrez la bugetul pentru 2021 și exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin: tăierea cu un procent SEMNIFICATIV a subvenției pentru partidele politice și în 2021. În 2020, deși an electoral, am tăiat subvenția pentru partidele politice cu 30%”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Ministrul de Finanțe îi transmite liderului PSD, Marcel Ciolacu, că așa se fac economii substanțiale, nu prin ”pseudo-demisii din Parlament”.

”Marcel Ciolacu, așa se fac economii substanțiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României. Va urma…”, a conchis Cîțu.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

I.O.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!