DPD lansează serviciul Predict, care indică ora de livrare a coletelor

DPD lansează serviciul Predict, care indică ora de livrare a coletelor

Curierul dă ora exactă. Au trecut vremurile în care trebuia să stăm toată ziua acasă, în așteptarea curierului. De acum, putem afla ora precisă de livrare, datorită unui serviciu special, oferit de către compania de curierat DPD România tuturor clienților săi.

Serviciul Predict indică intervalul orar de 60 de minute în care coletul urmează să fie livrat. Până acum au beneficiat de Predict peste 250.000 de destinatari din București, iar până la finalul anului serviciul va fi disponibil în toată țara. 

ADVERTISING

În prima lună de la implementare, peste 90% dintre livrări s-au încadrat în intervalul orar anunțat, spun reprezentanții companiei de curierat, care susțin că soluția va fi continuu îmbunătățită, urmând ca în curând să se ajungă la peste 96% livrări în intervalul orar anunțat.

Nevoia de predictibilitate a orei de livrare a devenit tot mai mare, iar creșterea exponențială a livrărilor din anul pandemiei a înmulțit solicitările în acest sens. Am înțeles această nevoie și suntem bucuroși că am putut veni în întâmpinarea ei, prin implementarea serviciului Predict, un serviciu gratuit, unic în țara noastră, care revoluționează livrările de colete în România”, a declarat Elena Andrei, Business Development & Marketing Manager DPD România.

ADVERTISING

Știm ora exactă la care vine curierul

Funcționarea serviciului Predict este simplă: în momentul preluării comenzii de către curier, destinatarul primește prin SMS și e-mail link-ul către aplicația Smart Control care îi oferă control total asupra livrării coletului (confirmare adresă, redirecționare către oficiu sau automat dpdBox).

În dimineața livrării, aplicația Smart Control va furniza un interval de 60 de minute în care va avea loc livrarea. 

Deocamdată, serviciul Predict este disponibil doar pentru livrările în București. În scurt timp, serviciul va fi disponibil și clienților din județul Ilfov, iar până la finalul anului, în toată țara. 

ADVERTISING


Compania de curierat DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrări rutiere, și este activă pe piața locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier.

DPD România are peste 2.000 de angajați (inclusiv francizele) și peste 15 milioane de colete livrate anual.