O companie de ridesharing din România oferă și în martie curse gratuite celor care merg să se vaccineze antiCovid

O companie de ridesharing din România oferă și în martie curse gratuite celor care merg să se vaccineze antiCovid

Compania FREE NOW anunță că va continua să ofere curse gratuite tuturor pasagerilor care călătoresc în luna martie prin aplicatia de taxi și ridesharing pentru a se imuniza impotriva Covid-19.

Initiativa a fost lansata de grupul FREE NOW în februarie, cu o investiție de 1 milion de euro, în România și în alte 7 țări în care își desfășoară activitatea – Germania, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Grecia si Polonia.

„Reacția pasagerilor ne-a depășit toate așteptările, așa că am decis să alocăm fonduri suplimentare pentru a sprijini mai mulți români să călătorească în siguranță atunci când merg să se vaccineze.

ADVERTISING

Cu toții am fost afectați din punct de vedere social și economic de pandemia de Covid-19, iar imunizarea la scară largă aduce o doză de optimism că ne vom putea întoarce cât mai curând la viața noastră de dinainte. Ne bucură să fim parte din soluție și să putem susține comunitățile și orașele prin facilitarea transportului în siguranță către centrele de vaccinare”, a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager FREE NOW România, potrivit unui comunicat transmis SpotMedia.ro.

Așadar, pasagerii care călătoresc în următoarea lună către sau dinspre un centru de vaccinare din orașele în care este disponibilă aplicația FREE NOW primesc contravaloarea curselor plătite cu cardul sau un voucher valoric pentru cursele achitate cu numerar, în limita a 18 lei per cursă.

ADVERTISING

Fiecare pasager poate beneficia de 2 curse gratuite care au ca destinație sau punct de plecare un centru oficial de vaccinare din orașul lor. Pentru șoferi, cursele se desfășoară normal, valoarea lor fiind achitată integral.

Ce trebuie să facă pasagerii pentru a beneficia de curse gratuite:

  • Călătoresc cu FREE NOW către sau dinspre unul din centrele oficiale de vaccinare din orașul lor
  • Transmit detaliile despre curse, împreună cu dovada vaccinării prin completarea formularului disponibil pe pagina https://support.free-now.com/hc/ro/requests/new, precizând că solicită rambursarea călătoriei pentru vaccinare
  • FREE NOW returnează contravaloarea curselor plătite cu cardul sau oferă vouchere valorice dacă plata s-a făcut în numerar.
ADVERTISING

I.O.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇