Concluziile trase de francezi după primul test cu noua Dacia Sandero

Concluziile trase de francezi după primul test cu noua Dacia Sandero

Jurnaliștii francezi au testat în premieră noua Dacia Sasndero Stepway și au explicat ce le-a plăcut și ce le-a displăcut la modelul constructorului de la Mioveni.

Publicația Caradisiac a realizat un test cu noua Sandero Stepway în versiunea Eco-G 100 CP.

"Cronica unui succes anunțat", titrează jurnaliștii francezi, care descriu acest model ca fiind "mașina favorită a șoferilor francezi de câțiva ani".

Sursa citată scrie că noua Dacia Sandero Stepway le-a dat impresia că ar fi "mai masivă", chiar dacă dimensiunile sunt asemănătoare cu vechea generație.

ADVERTISING

"Iar dacă exteriorul a progresat, revoluția adevărată o găsim abia în interior. S-au zis cu plasticul lucios, s-a zis cu gurile de ventilație de calitate proastă, acum totul este mult mai impresionant", a mai scris sursa citată.

În ce privește felul în care se conduce noua Dacia Sandero Stepway, francezii au rămas impresionați.

"Mașina se controlează mai ușor, e mai agilă și accelerația e mai precisă. Este mult mai plăcut de condus decât înainte. În plus, confortul este și el sporit", au mai comentat francezii.

ADVERTISING

La capitolul minusuri, francezii au remarcat că insonorizarea nu este însă tocmai perfectă, în timp ce suspensia are minusurile ei.

"În pofida tuturor progreselor făcute, trebuie recunoscut faptul că Sandero nu poate concura cu liderii acestei categorii, Citroen C3, Ford Fiesta, Peugeot 208 și Renault Clio", notează Caradisiac.

În concluziile prezentate, francezii au trecut la plusuri progresul făcut în ce privește interiorul modelului, aspectul exterior, dotările numeroase, faptul că modelul este mai dinamic și prețul imbatabil.

ADVERTISING

În schimb, printre lucrurile care nu le-au plăcut au fost insonorizarea slabă, motorul zgomotos și consumul.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇