Orban e somat de Rareș Bogdan, la Antena3, ”să înceteze cu traseismul”: E cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi

Orban e somat de Rareș Bogdan, la Antena3, ”să înceteze cu traseismul”: E cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a cerut public lui Ludovid Orban, într-o intervenție la Antena3, să nu mai accepte traseiști din PSD, catalogând traseismul politic drept ”cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi”.

”Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească.

Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena3, potrivit Digi24.

ADVERTISING

”M-am săturat să tac”, a mai spus europarlamentarul liberal, deși a fost până acum ”un soldat disciplinat”.

”Nu va face oricine ce vrea în PNL decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare”, a mai declarat Rareș Bogdan, duminică seara, la Antena 3.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bogdan spune că traseismul este ”cea mai gravă chestiune pentru democrație” și că, indiferent de ce li s-a promis foștilor pesediști ca să treacă în tabăra liberală, el se va opune.

„Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL.

Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic”, a reacționat prim-vicepreședintele PNL.

ADVERTISING

Amintim că, deși din datele adunate în presă numărul social-democraților racolați de PNL a ajuns la ordinul zecilor, Ludovic Orban susține în continuare că el nu e adeptul traseismului.

Săptămâna trecută Orban a refuzat să comenteze direct situația și a spus, în schimb, că el crede că toți politicienii ar trebui să îi urmeze exemplul său.

”Când cineva pleacă din PSD o face din decizie personală, nu e rezultatul unei negocieri”, a susținut Orban, adăugând că plecările de acum din rândul social-democraților au legătură cu faptul că peste 100 dintre actualii parlamentari nu se vor mai regăsi pe lista de candidați din toamnă.

”Eu am spus-o și o repet: de 30 de ani sunt în același partid și cred că exemplul meu personal trebuie urmat de toți politicienii”, a susținut Orban.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇