PNL tot insistă că e împotriva traseismului, dar a mai racolat un social democrat: Un deputat PSD a trecut la liberali

PNL tot insistă că e împotriva traseismului, dar a mai racolat un social democrat: Un deputat PSD a trecut la liberali

Deputatul Marilena Emilia Meiroşu, care a demisionat din PSD, va activa în grupul parlamentar al PNL, a anunţat, marţi, deputatul liberal Victor Paul Dobre.

Acesta a transmis în plenul Camerei Deputaţilor că Meiroşu, aleasă deputat în Circumscripţia electorală nr. 9 Brăila, va activa în cadrul grupului parlamentar al PNL.

ADVERTISING

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a acuzat racolarea parlamentarilor de către liberali.

"Vă e teamă de anunţata moţiune de cenzură şi începeţi să transferaţi parlamentari de la PSD fără a avea niciun fel de reţinere şi jenă că au fost aleşi pe listele PSD. Dacă aşa doreşte să conducă PNL ţara în continuare, vă urez succes la alegeri, dar nu cred că faceţi cu unu în faţă", a afirmat Simonis.

ADVERTISING

Deputatul PNL Gigel Ştirbu a dorit să enumere, "pentru domnul Simonis", câteva nume de localităţi din judeţul Olt "cu primari PNL care au fost racolaţi de colegul său Paul Stănescu".

"Discutăm de parlamentari, domnule Ştirbu, amestecăm lucrurile", a replicat preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Florin Iordache.

"PNL-ul a transferat 135 de primari de la PSD şi sunt cinci cazuri izolate într-un judeţ, într-un judeţ din care veniţi dumneavoastră, e adevărat, spune multe despre dumneavoastră, pentru că acei primari au plecat de la Putere la Opoziţie, domnule Ştirbu. Prin urmare, n-aş veni să mă laud la microfon că, la putere fiind, mi-au plecat primarii în opoziţie", a replicat Alfred Simonis, revenit la microfon.

ADVERTISING

Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, a susţinut că "şi PSD, şi PNL au dreptate" în privinţa acuzaţiilor de traseism.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇