Eugen Stan, “polițistul pedofil”, a fost condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare

Eugen Stan, “polițistul pedofil”, a fost condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare

Fostul polițist Eugen Stan, arestat la începutul anului 2018 după ce a agresat sexual doi copii într-un lift din Capitală, a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

Sentința este definitivă, informeaza Realitatea TV.

În luna iulie, el a fost condamnat în primă instanță de Judecatoria Sectorului 6, la 19 ani de închisoare. Astfel, Curtea de Apel a majorat pedeapsa prin sentința de azi cu un an.

ADVERTISING

Poliţistul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost trimis în judecată, în 15 iunie 2018, de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru 18 infracţiuni de agresiune sexuală, potrivit News.ro.

Faptele au fost comise în perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, victimele având vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani. Poliţistul le urmărea spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite în scara imobilelor sau în liftul acestora.

El a fost prins după ce a agresat doi fraţi, o fetiţă în vârstă de cinci ani şi pe fratele ei de 9 ani, în liftul blocului în care locuiau.

ADVERTISING

Eugen Stan și-a recunoscut, parțial, faptele: „M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇