Un pedofil din Iași a primit o pedeapsă mică după o mărturie șocantă în fața judecătorilor: A violat un copil de 6 ani... pentru a nu-și înșela nevasta

Un pedofil din Iași a primit o pedeapsă mică după o mărturie șocantă în fața judecătorilor: A violat un copil de 6 ani... pentru a nu-și înșela nevasta

Un bărbat din satul Maxut, județul Iași, a fost condamnat la șase ani de închisoare după ce a violat în mod repetat un copil de 6 ani, coleg de clasă cu fiul său.

Surprinzător este faptul că judecătorii nu i-au acordat pedeapsa maximă, întrucât acesta și-a recunoscut fapta, oferind o explicație halucinantă: a violat băiețelul, pentru a nu-și înșela nevasta plecată în străinătate, informează Ziarul de Iași.

„Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu „un copil“, decât să „meargă la o femeie străină“, întrucât nu a vrut „să-şi strice casa““, se arată în motivarea judecătorilor.

ADVERTISING

Astfel, judecătorii i-au acordat șase ani pentru viol şi trei pentru agresiune sexuală, adică o pedeapsă finală de 7 ani de închisoare, după contopire. Totodată, bărbatul trebuie să-i plătească copilului daune morale de 50.000 de lei.

Asta în condițiile în care pedeapsa maximă pentru viol asupra unui minor este de 12 ani, iar pentru agresiune sexuală este de 10 ani.

ADVERTISING

Sentinţa Judecătoriei Hârlău nu este însă definitivă.

Bărbatul pedofil era prieten cu tatăl copilului

Potrivit judecătorilor de la Hârlău, bărbatul locuieşte pe aceeaşi stradă cu băiețelul pe care l-a violat. Mai mult, el este prieten vechi cu tatăl copilului, cei doi lucrând, pentru o perioadă, în Germania.

Din acest motiv, părintele victimei obişnuia să o lase să vină acasă la bărbat, pentru a se juca pe calculator alături de fiul acestuia.

ADVERTISING

Prima agresiune sexuală a avut loc în iulie 2017.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇