Vești bune: România frumoasă pentru familii, un autobuz plutitor și ABBA revine

Vești bune: România frumoasă pentru familii, un autobuz plutitor și ABBA revine

Primul clasament al destinaţiilor din Europa pentru segmentul “copii şi familie” cuprinde și două destinații din România: Dino Parc Râșnov și Therme București. Iată că avem la îndemână destinații de nivel european pentru a ne relaxa în familie, chiar și în pandemie.

Dacă, totuși, vă încumetați să porniți peste hotare, vă vorbim despre o nouă atracție turistică în Paris: autobuzul care se transformă în vaporaș pe Sena.

Și încă o veste bună: ABBA revine după aproape 40 de ani, prin spectacole holografice.

ADVERTISING

Dino Parc Râşnov și Therme, în top 50 destinaţii de familie din Europa

Therme și Dino Parc Râşnov au intrat în “Top 50 Bucket List Destinations for Kids & Families in Europe”, alcătuit de FatherMag.com.

Prin acest top, publicaţia a creat primul clasament al destinaţiilor din Europa pentru segmentul “copii şi familie”.

Dintre cele 250 de destinaţii din Europa preferate de copii şi familii, cum ar fi parcurile de distracţii şi tematice sau acvatice, plajele, grădinile zoologice şi acvariile, muzeele pentru copii şi parcurile naţionale, FatherMag.com a apelat la recenziile online, pentru a clasifica cele mai bune 50 de destinaţii de familie din Europa pe baza ratingului şi a numărului de voturi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un autobuz plutitor e cea mai nouă atracție turistică din Paris

Un autobuz amfibie, care merge pe străzile oraşului transformându-se apoi rapid într-o ambarcaţiune de agrement, este una dintre cele mai noi atracţii turistice din capitala Franţei.

Vezi aici imagini și filmări cu ”rațele” din Paris.

ABBA revine după aproape 40 de ani

Legendarul grup ABBA va lansa primul său material muzical nou din ultimii 40 de ani în cadrul unei mult aşteptate reveniri, care va include un spectacol special, intitulat „ABBA Voyage”.

ADVERTISING

"ABBA Voyage" va include un film realizat în stilul unui documentar, care prezintă revenirea grupului în studiouri şi implicarea membrilor în crearea melodiilor şi a unui spaţiu special, în East London, pentru spectacolul lor holografic, care urmează să fie inaugurat în mai 2022.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇