Tu unde faci Revelionul? Te încumeți să mergi peste hotare? Destinații din care să alegi

Tu unde faci Revelionul? Te încumeți să mergi peste hotare? Destinații din care să alegi

Nu mai e mult până la noaptea dintre ani și toată lumea speră ca 2022 va fi peste ultimii doi pe care i-am trăit. Ca să te asiguri că anul care vine va fi altfel, poți să alegi să trăiești această noapte cu stil, altfel de până acum.

4 travel advice lovers vine cu câteva idei de petrecere a Revelionului, în destinații pe care va trebui însă să le verifici de două sau de cinci ori, când vine vorba despre condițiile de intrare, date fiind restricțiile din această perioadă.

Dar cu siguranță vei găsi un loc spectaculos unde să mergi și să uiți de Covid măcar pentru o noapte. Asta nu înseamnă, însă, să uiți de reguli și restricții, ci să te bucuri în deplină siguranță.

ADVERTISING

Bangkok, Thailanda

O astfel de destinație ar putea fi Bangkok, Thailanda. Deși aici se sărbătorește Anul Nou în aprilie, cu ocazia Festivalului Songkran sau Festivalului Apei, nu înseamnă că localnicii nu țin cont de cât de importantă este această zi în restul lumii.

Wat arun under
Foto: depositphotos.com

Lumea se strânge lângă Central World, un mall imens, unde asistă la concerte și spectacole dansante.

Se mănâncă și se bea pe stradă, iar opțiunile din care să alegi sunt nenumărate.

Paris, Franța

Dacă ai pe cineva special cu care să te săruți la miezul nopții dintre ani, aici e cadrul perfect. Turnul Eiffel e gătit de sărbătoare, iar Champs Elisées plin de petrecăreți îmbătați de luminile feerice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dar distracție e în tot orașul, mai ales în această noapte. Poți lua cina festivă pe apă, navigând pe Sena și admirând luminile orașului din altă perspectivă.

Depositphotos_13444434_XL
Foto: depositphotos.com

Poți merge și la petrecerile de stradă din Sacré-Cœur, unde nu vei avea parte de gălăgia din alte locuri și nici nu îți vei da coate cu restul turiștilor.

Amsterdam, Olanda

Sigur, poate nu e cea mai bună perioadă pentru a vizita Amsterdam, dată fiind epidemia de Covid. Dar poate reții destinația pentru un alt revelion.

Amsterdam tranquil canal scene, Holland
Foto: depositphotos.com

Noaptea dintre ani, petrecută în Piața Dam, e și pentru turiști și pentru localnici. Atmosfera e una vibrantă, sunt concerte gratuite, mâncare și băutură la discreție.

ADVERTISING

Dacă vrei romantism, poți merge cu perechea ta pe canale, ciocnind un pahar de șampanie.

Iar dacă vrei senzații tari și nu ți-e frică de frig, mergi pe plaja Scheveningen, la o oră de Amsterdam, unde mulți olandezi sărbătoresc cu o baie la miezul nopții. Urmează dansurile și toasturile, așa că noaptea va fi lungă.

Insulele Madeira, Portugalia

Poate părea ciudată pomenirea acestor insule laolaltă cu Parisul, dar trebuie să știi că aici a fost depășit recordul mondial pentru cele mai multe artificii lansate deodată. Și toată lumea se așteaptă ca propriul record să fie depășit anul acesta.

Poți închiria un catamaran pentru a asista la întreg spectacolul chiar de pe apă. Și nu uita că prețurile sunt mult mai mici decât pentru alte destinații.

Coast of Madeira
Foto: depositphotos.com

Rio de Janeiro, Brazilia

Copacabana Beach sună bine pentru tine în noaptea de Revelion? Vor fi focuri de artificii, ecrane imense, muzică și totul cu începere de la orele 18.00!

Mai există o tradiție aici: localnicii aduc gladiole și trandafiri roșii pentru zeița apelor, Lemanja, și se îmbracă toți în alb. Totuși, dacă ești singur, dar vrei să petreci noaptea în doi, poartă un detaliu roșu – mesajul tău va fi înțeles cum nu se poate mai bine.

Copacabana and Ipanema beaches in Rio De Janeiro.
Foto: depositphotos.com

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇