Destinații perfecte pentru o vacanță romantică (Galerie foto)

Destinații perfecte pentru o vacanță romantică (Galerie foto)

E adevărat, ați avut la dispoziție o pandemie pentru a sta laolaltă, dar nimic nu se compară cu schimbarea decorului. Iar când acesta presupune locuri feerice, soare, nisip, apă, apusuri de ilustrată și mâncare delicioasă gătită de altcineva, parcă timpul rămas poate fi folosit altfel.

E clar că o vacanță în doi e o idee bună. Dacă sunteți, totuși, în pană de inspirație când vine vorba despre alegerea destinației, Vacation Idea vine cu câteva sugestii.

Finlanda

Poate părea o destinație nepotrivită la prima vedere, dar să vezi Luminile Nordului cu persoana iubită, dintr-un iglu, poate fi foarte romantic.

ADVERTISING

Se poate schia sau merge în safari cu câini husky, iar destinația e potrivită tot anul, inclusiv vara.

În Helsinki spa-urile pentru cuplu sunt renumite, iar bucatele vor fi de fiecare dată o surpriză, greu e anticipat.

Saint Lucia

Una dintre destinațiile de vârf ale Caraibelor, mai cu seamă pentru cupluri, Saint Lucia se laudă cu zilele însorite și pline de activități acvatice (scufundări, snorkeling, navigat, kite-surfing etc.). Puteți face masaj de cuplu, explora zona inclusiv de pe spinarea unui cal, pentru că aveți ce vedea: plaje vulcanice, păduri tropicale virgine și nu numai.

ADVERTISING

De pe terasa apartamentului închiriat, fie că e de hotel sau nu, puteți admira vârfurile maiestuoase ale Munților Piton.

În nord, totul înseamnă lux și restaurante recunoscute, spa-uri notate cu multe stele, iar în sud e liniște, romantism, natură, armonie și echilibru.

Seychelles

Sigur, pentru a ajunge aici trebuie să-ți faci planuri o vreme. Dar merită, spun cei care au ajuns în arhipelagul din Oceanul Indian! Se poate să te cazezi pe o insulă privată, se poate să închiriezi un iaht, teoretic se poate orice, dar costă. Bonus, vei vedea țestoase de 200 de ani.

ADVERTISING

Sunt numeroase locuri de cazare de cinci stele, unele chiar foarte izolate, așa că veți avea liniște și timp doar pentru doi.

Anse Source D’argent este una dintre cele mai frumoase plaje din lume, perfectă inclusiv pentru snorkelling.

Kauai

Kauai, în Hawaii, numită și Garden Island, e raiul pădurilor tropicale, dar și al cascadelor. Cei care caută autenticul, aici îl vor găsi.

Natura e principalul punct de atracție, iar apoi activitățile în aer liber, fie că e vorba despre drumeții, snorkelling sau plimbările cu caiacul. De altfel, în anumite puncte ale insulei, cum ar fi coasta Napali, o regiune accidentată, nu se poate ajunge decât pe apă.

În regiunea numită South Shore e raiul cumpărăturilor, se poate juca golf, merge la plajă la Poipu Beach Park și câte și mai câte.

Bora Bora

Bora Bora, parte din Polinesia Franceză, e decorul de poveste pentru cupluri. Vegetație tropicală, plante care-ți umplu nările cu aroma lor, plaje albe cu nisip mătăsos, frunze de palmier cu care ești ajutat să te răcorești, lagune ispititoare, corali ce par ireali, toate te invită într-un paradis la care nici nu ai îndrăznit să visezi.

Poți alege să te cazezi pe apă, de unde te poți arunca dimineața direct în ocean, sau în hoteluri de lux, unde ai totul asigurat.

Poți face sporturi de apă, poți naviga la apus, poți face picnicuri pe alte insule, poți merge în drumeții, chiar și pe patru roți, ba chiar poți vedea zona de sus, din elicopter.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇