Top 6 cadouri populare pentru femei și bărbați

Top 6 cadouri populare pentru femei și bărbați

Vine o zi de naștere și ești în pană de idei? Am întocmit special pentru tine o listă cu cele mai populare cadouri potrivite atât pentru domni, cât și pentru doamne. Lasă-te inspirat și nu uita să alegi și în funcție de gusturile sărbătoritului sau sărbătoritei.

Parfumul va fi mereu un cadou apreciat

Pentru a oferi un parfum trebuie să cunoști cât de cât persoana căreia vrei să i-l oferi. Dacă totuși ai puține informații, un parfumier te poate îndruma pentru a face o alegere bună. Te poți orienta în funcție de gen, vârstă, tipul și tonul pielii și stil de viață.

În magazinele de specialitate au apărut tot mai multe parfumuri arabesti, acestea având avantajul unei persistențe mai bune datorită notelor intense. Ele pot fi chiar și unisex întrucât se adaptează pH-ului pielii.

ADVERTISING

O carte bună pentru momentele de relaxare

Un pasionat al cititului va fi foarte entuziasmat de un astfel de cadou. Poți alege o carte în funcție de interesele sărbătoritului. La mare căutare în ultimul timp se află cărțile de dezvoltare personală și cele de business. Dezvoltarea personală este utilă oricui și ajută atât la echilibrarea vieții personale, cât și a celei profesionale. Ajută la descoperirea și cunoașterea de sine și poate ghida cititorul spre a-și realiza obiectivele.

O zi la spa

Mersul la spa are multe beneficii, relaxarea fiind pe primul loc. Ritmul alert al vieții ne face să apreciem tot mai mult acest tip de activități. Masajele de relaxare au efecte antistres și elimină tensiunea acumulată la nivelul mușchilor. O idee des folosită este oferirea de vouchere la centrele spa. Astfel, fiecare poate alege tratamentul de care dorește să beneficieze. Saunele au efect de detoxifiere, ajută la recuperarea mai rapidă după efortul fizic, îmbunătățesc sănătatea mintală și circulația sângelui.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O experiență de degustare a vinului

Vinul este una dintre cele mai apreciate băuturi, atât de către femei, dar și de bărbați. Există o gamă largă de vinuri și fiecare are povestea sa, de aceea o experiență de degustare a vinului este inedită. Degustarea se poate realiza atât în anumite locuri speciale din oraș, la crame sau chiar online. Există crame care livrează vinurile la domiciliu și prezentarea se desfășoară online. Dacă degustarea se desfășoară la cramă, unele oferte includ și un tur al cramei, platouri cu brânzeturi și chiar cazare.

Portofel personalizat

La un astfel de accesoriu contează în primul rând materialul din care este confecționat. Un portofel de calitate este fabricat din piele naturală, dar există și modele calitative din piele sintetică. Compartimentarea trebuie să fie practică și să prezinte spații pentru bancnote, carduri și acte de identitate. Un alt secret este să verifici colțurile portofelului. Acestea trebuie să fie rotunjite, deoarece va fi mai ușor de purtat în buzunare și va avea o viață mai lungă.

ADVERTISING

Portofelele personalizate sunt un cadou original și pot avea diverse tematici: mesaje amuzante, inițiala numelui, semnul zodiacal, portretul unei persoane dragi sau chiar al unui animal de companie.

Voucher de cumpărături

Nu știi ce să cumperi sau nu ai avut timp de cumpărături? Un voucher te scoate din impas. Tot mai mulți comercianți introduc în oferta lor astfel de carduri cadou. Au avantajul unui termen de valabilitate mare și pot fi fizice sau digitale. Suma depusă este la alegerea ta, în limitele impuse de comerciant.

Să cumperi un cadou poate fi dificil, dar aceste variante sunt potrivite în foarte multe cazuri și te ajută să le faci o surpriză plăcută celor dragi.