Top 5 tipuri de încălțăminte care nu se demodează

Top 5 tipuri de încălțăminte care nu se demodează

La fel de importantă ca articolele vestimentare, încălțămintea reprezintă o parte vitală din garderoba oricui. Adunarea a zeci de perechi de pantofi nu garantează însă faptul că în decurs de 2-3 ani îi vei mai putea purta. Tendințele în modă se schimbă cu rapiditate, de aceea e important să știi ce încălțăminte să achiziționezi, pentru a o purta mai multe sezoane.

Iată 5 tipuri de pantofi în care să investești 

  • Balerini 

Balerinii sunt un tip de încălțăminte ce va rămâne mereu o opțiune bună pentru zilele în care nu vrei să porți pantofi cu toc, dar vrei să fii feminină. Balerinii pot fi purtați cu ușurință la aproape orice ținută în afară de cele sport sau în sezonul rece. Poți alege mai multe tipuri de balerini, de la balerini simpli, casual la balerini prețioși, potriviți pentru ocazii speciale. 

ADVERTISING

În orice caz, este esențial să ai câteva perechi de balerini în culori neutre precum negru, nude sau maro în garderoba ta. 

  • Sandale cu toc 

Sandalele cu toc subțire sunt și vor rămâne un etalon al fineții și rafinamentului. Cu siguranță ai probat de mai multe ori rochii de ocazie sau orice tip de ținute și nu păreau extraordinare. Apoi ai adăugat o pereche de sandale cu toc subțire și totul s-a schimbat în câteva secunde. 

Dacă nu ai încercat acest truc până acum, asigură-te că îl vei încerca. Așa vei înțelege de ce sandalele cu toc subțire nu se vor demoda niciodată. Pur și simplu au puterea de a transforma o ținută banală în una rafinată. 

ADVERTISING
  • Botine

Botinele sunt un tip de încălțăminte definit prin versatilitate. Ele pot fi cu toc, fără toc, elegante, sport, casual. În plus, botinele pot fi purtate în orice sezon, pentru că există modele atât pentru primăvară-vară, cât și pentru toamnă iarnă. 

Dacă nu ai măcar 3-4 perechi de botine în colecție, va trebui să schimbi acest lucru. Pentru a face o investiție durabilă, poți achiziționa de exemplu botine din piele naturală de pe epielenaturală.ro, după preferințele tale. Botinele din piele sunt de preferat în cazul în care dorești să le porți mai mulți ani, deoarece sunt de bună calitate. 

ADVERTISING
  • Pantofi sport 

Pantofii sport se numără printre preferații femeilor active, deoarece sunt comozi. Cu siguranță, pantofii sport nu se vor demoda, de aceea este bine să investești în câteva modele care îți plac, dar mai ales care sunt potrivite formei piciorului tău.

Dacă la restul pantofilor prima oară te atrage designul, la pantofii sport ar trebui să te atragă faptul că sunt atât de comozi pentru tine încât ai putea să alergi zilnic cu ei. Alege să investești în câteva perechi de pantofi sport mai scumpi, dar de calitate, pentru că nu vei regreta. 

  • Sandalele cu platformă 

Sandalele cu platformă sunt printre cele mai purtate vară de vară de către femei. Talpa ortopedică, fie ea mai înaltă sau mai joasă, oferă în același timp comoditate, dar și finețe. Sandalele cu platformă pot fi purtate la orice ținută de vară, fie că este compusă cu rochie, fustă, pantaloni sau salopetă. 

Un alt avantaj al sandalelor cu platformă este faptul că ele înalță destul de mult, iar efortul depus pentru a le purta este minim. 

Așadar, există tipuri de încălțăminte care nu se demodează, iar cunoașterea acestui lucru te poate face să investești mai inteligent în pantofi și să te bucuri de versatilitatea pe care o au toate aceste tipuri de încălțăminte, de la pantofi sport, botine, balerini, până botine, sandale cu platformă sau toc subțire.