Ținute cu blugi și sacou pentru bărbați: 3 idei

Ținute cu blugi și sacou pentru bărbați: 3 idei

Combinația dintre blugi și sacou este una dintre cele mai populare în moda masculină. Blugii sunt articole foarte versatile și arată excelent în diferite ținute cu sacou, pe care le poți obține în funcție de eveniment sau de momentul zilei.

Vrei să știi ce outfituri cu blugi și sacou se poartă în prezent și cum să le abordezi? Inspiră-te din următoarele idei!

Ținute casual

Chiar dacă ți se pare că o ținută compusă din blugi și sacou este automat elegantă, aceste piese arată excelent în outfituri casual. Ai nevoie doar de sacouri sport, pe care să le combini cu cămăși sau tricouri din bumbac. În partea de jos, sunt potriviți blugii simpli, fără rupturi sau aplicații și pantofii sport sau mocasinii.

ADVERTISING

Cu ajutorul acestor articole vestimentare, obții un look casual care nu dă greș niciodată. Îl poți purta la o ieșire în oraș, la o plimbare sau în vacanță. Iată ce poți include în dressing, pentru o garderobă casual:

  • Jeanși negri sau albaștri, deschiși la culoare
  • Sacouri sport, în modele diferite
  • Pantofi sport sau casual
  • Tricouri simple din bumbac sau cămăși cu imprimeu

Cu aceste piese, te bucuri de ținute relaxate, potrivite pentru orice moment al zilei. Nu știi cu ce să te îmbraci când ieși din casă? Alege o cămașă în carouri, un sacou colorat, jeanși albaștri, deschiși la culoare și perechea preferată de teniși. Vei arăta minunat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ținute office

Din fericire, ținutele office compuse din blugi și sacou sunt la mare căutare în zilele noastre. Aproape că a devenit o uniformă care avantajează orice siluetă, fiind încurajată inclusiv de către angajatori.

Vrei să porți sacou și blugi la job? Investește în câteva perechi de jeanși pentru bărbați de la Lee Cooper și alege sacourile potrivite, mai elegante. Cu ajutorul acestor piese, obții un aspect office serios și profesionist, care nu dă greș niciodată. Spre deosebire de ținuta casual, acordă atenție culorilor alese și alege o cromatică mai sobră.

ADVERTISING

Dacă nu vrei să petreci mult timp căutând ținuta excelentă pentru locul de muncă, cumpără o cămașă albă, bleu sau neagră, pe care să o asortezi cu un sacou negru sau albastru închis. Ar fi bine ca jeanșii să fie închiși la culoare, fără imprimeuri sau aplicații. Cei mai potriviți sunt pantofii simpli, din piele, în nuanțe închise.

Ținute elegante

Asocierea dintre blugi și sacou este populară inclusiv pentru ținutele elegante. Astfel, fie că participi la o conferință, la o nuntă sau la o lansare de carte, poți să te îmbraci cu un outfit care să te pună în evidență.

Poartă o cămașă cu sau fără model, un sacou cambrat și accesorii elegante, precum cravata sau papionul. Ar fi bine să porți blugi cât mai închiși la culoare, cu un sacou într-o nuanță asemănătoare și pantofi din piele.

Optează pentru o cămașă cu un croi slim și nu uita că mânecile trebuie să fie vizibile din sacou. Poți să continui cu accesorizarea ținutei, adăugând o batistă pentru sacou, o curea din piele și bijuterii minimaliste, precum ceasul, brățara sau un inel.

Aceste trei ținute cu blugi și sacou pot fi purtate de orice bărbat, ținând cont de evenimentul la care participă. 

Cum îți place să porți blugii și sacoul?