Ți-ai propus să îți surprinzi prietena, Crăciunul acesta? Top 5 cadouri pentru ea

Ți-ai propus să îți surprinzi prietena, Crăciunul acesta? Top 5 cadouri pentru ea

Când vine vorba de cumpărarea unui cadou pentru prietena ta, de Crăciun, este important să te gândești la ceea ce i-ar plăcea și la ceea ce ar fi semnificativ pentru ea. Dacă este o persoană căreia îi place să fie în aer liber, un rucsac frumos pentru drumeții sau un set nou de skincare ar putea fi cadoul potrivit. Totuși, dacă nu ai idee ce cadou să ii faci anul acesta, rămâi aici și citește în continuare acest articol.  Află aici care sunt 5 cadouri potrivite pentru iubita ta și de ce să le achiziționezi.

ADVERTISING

5 cadouri potrivite de Crăciun

  1. Un weekend romantic

Poate fi un cadou potrivit, mai ales dacă alegi o cabană retrasă în munți, doar pentru voi doi. Iarna este momentul potrivit pentru astfel de mini-vacanțe. Vă puteți bucura unul de altul,  de zăpadă și de numeroase activități de sezon. Poți alege acest cadou, mai ales dacă știi că partenera ta este o fire romantică, dar și doritoare de activități.

  1. Set de skincare

Cu un set de skincare nu ai cum să dai greș nicicum. Orice fată își dorește să primească produse cosmetice, indiferent de ocazie. Astfel că, pentru a avea un set de skincare complet poți cumpăra din cele disponibile la magazine sau îi poți crea tu unul. Dacă alegi să îi creezi tu unul, acesta ar trebui să aibă:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  • Gel de curățare pentru ten;
  • Apă micelară;
  • Cremă hidratantă;
  • Măști de față;
  • Serum cu retinol. 

Poți alege de pe site-ul 24beauty.ro produse Youth Lab, având o gamă largă și la prețuri accesibile. Acestea sunt doar câteva din sutele de produse de pe piață, însă cu ele poți crea un set de bază, de care cu siguranță se va bucura!

  1. Un gadget

Să alegi un gadget potrivit este destul de simplu, mai ales dacă știi care sunt activitățile ei favorite. De exemplu, dacă prietena ta este în domeniul muzicii sau doar pur și simplu adoră să asculte muzică, îi poți face cadou un set de căști wireless. 

ADVERTISING
  1. O bijuterie

Bijuteriile vor fi mereu cadoul perfect, indiferent de ce alegi să cumperi. Fie că este o brățară, fie că este un colier, este important să alegi unul care să știi că îi va plăcea. Este important să știi ce preferă, aurul sau argintul, pentru a se asorta cu restul de bijuterii pe care deja le deține. 

  1. Ceva handmade

Dacă nu ai destui bani pentru un cadou grandios, poți alege să faci ceva simbolic și creat din suflet. Obiectele handmade pot fi o modalitate prin care să îți arăți sentimentele față de iubita ta, dar și să îți ieși din zona de confort, făcând ceva creativ. Aici sunt multe lucruri pe care le poți crea, precum următoarele:

  • Buchet de flori din hârtie creponată;
  • Bilețele personalizate cu motive pentru care o iubești;
  • Scrisori cu diferite subiecte;
  • Un album cu momente și amintiri împreună.

Așadar, dacă vrei să îți ușurezi căutarea în a găsi cadoul potrivit, poți opta pentru ceva menționat mai sus. Indiferent de ceea ce alegi, asigură-te că este ceva care vine din inimă și pe care știi că îl va aprecia.