Te-ai hotarât să pleci în vacanță în Marea Britanie? Cele mai frumoase locuri de vizitat
în Regat

Te-ai hotarât să pleci în vacanță în Marea Britanie? Cele mai frumoase locuri de vizitat<br>în Regat

Pentru mulți dintre noi vacanța reprezintă un binemeritat cadou pentru luni întregi de muncă asiduă. Mai mult, vacanțele petrecute alături de familie și prieteni nu sunt doar prilej de relaxare, ci și o ocazie de a crea amintiri pe care le vom prețui tot restul vieții. Dacă vrei să încerci un alt tip de vacanță care nu presupune climă tropicală și plaje fierbinți, Marea Britanie oferă vizitatorilor experiențe interesante la temperaturi sub 30 de grade Celsius.

  1. Londra

Capitala Angliei și reședința Reginei Elisabeta este în top 3 cele mai scumpe, dar și mai frumoase metropole din întreaga lume. Chiar dacă poate părea un oraș intimidant din punct de vedere financiar, există foarte multe experiențe pe care le puteți petrece alături de cei dragi cu buget redus. De exemplu, toate muzeele naționale din oraș sunt gratuite atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cei mici se pot bucura și de Harry Potter World, o lume de basm în care oricine poate deveni magician pentru o zi în Londra. Ai grijă, însă, să rezervi biletele de intrare cu 6 luni înainte. Există atât de mulți fani Harry Potter în înreaga lume încât locurile libere se ocupă mai rapid decât ai zice „Abracadabra!”.

ADVERTISING

Chiar dacă mulți nu se gândesc la acest lucru, s-ar putea să ai nevoie de un avocat pentru victimele accidentelor auto în UK. Mulți turiști preferă să vină cu mașina proprie în Marea Britanie sau să închirieze un automobil pentru a explora mai liberi drumurile și obiectivele turistice. Chiar dacă te consideri un șofer excelent, există posibilitatea de a fi implicat într-un accident rutier din vina altor participanți la trafic, caz în care vei fi eligibil pentru a primi despăgubiri. Discută cu un avocat specializat în astfel de spețe înainte de porni în călătorie și vei sta liniștit din acest punct de vedere toată vacanța.

ADVERTISING
  1. Edinburgh

Scoția este o destinație lăudată intens de oricine alege să petreacă o vacanță pe aceste meleaguri. Capitala Scoției, orașul Edinburgh, este o surpriză plăcută de care vă puteți bucura împreună cu întreaga familie. În afară de marele castel din oraș, toate clădirile sunt spectaculoase prin prisma arhitecturii păstrate într-o stare excelentă de sute de ani. Amatorii de bere bună pot profita de sutele de pubs din metropolă pentru a testa băuturi de calitate la prețuri excelente. Nu doar berea este excelentă aici, ci și celebrele meniuri „fish and chips” pe care trebuie să le încerci.

  1. Orașul istoric Windsor
ADVERTISING

Situat convenabil la o scurtă călătorie cu mașina sau trenul de Londra, orașul Windsor găzduiește castelul cu același nume, cel mai frumos castel din întregul Regat. În plus față de arhitectura păstrată intactă de mai bine de 1000 de ani și istoria interesantă, turiștii se pot delecta cu grădinile spectaculoase întinse pe mai bine de 10km, Legoland Windsor sau Royal Ascot, cel mai celebru loc pentru curse de cai din toată Marea Britanie. Dacă îți vei organiza excursia corespunzător, tu și cei dragi ție ați putea fi martorii Întâlnirii regale de la Royal Ascot, eveniment ce are loc lună de lună în acest loc.

În plus față de aceste locuri arhicunoscute și vizitate de turiști din toată lumea, poți adăuga itinerariului tău de călătorie și vizitarea orașelor universitare Oxford și Cambridge, a orașelor Liverpool, Manchester, Canterbury și Baie, lacurilor Loch Ness și Iverness din Scoția sau a reședinței lui Shakespeare, casa din Stratford-upon-Avon.

Înainte de a pleca la drum asigură-te că ai nu doar toate cele necesare din punct de vedere material, ci și asigurările unei călătorii fără incidente neplăcute. Adaugă „bagajului” tău datele de contact ale unui avocat specializat pentru a te asigura că primești despăgubiri pentru accidente auto în Marea Britanie în cazul nefericit în care ajungi victima unui accident fără voia sau vina ta.

Există nenumărate locuri superbe de vizitat în Marea Britanie, iar majoritatea sunt chiar mai frumoase atunci când sunt descoperite din întâmplare. Istoria cavalerilor, arhitectura spectaculoasă și peisajele de vis sunt o alternativă foarte bună a vacanțelor în resorturi de 5 stele cu plajă privată. Fă-ți o imagine de ansamblu asupra locurilor pe care vrei să le vizitezi, dar permite-ți libertatea de a explora comorile din UK alături de cei dragi fără grija evenimentelor neplăcute.