Spectacolul “Pe o pânză de păianjen” din 12 octombrie se mută în aceeaşi seară, în aer liber, la Grădina de Vară Herăstrău

inCollage_20201008_181514597

Spectacolul “Pe o pânză de păianjen” programat initial la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti pe 12 octombrie va avea loc în aceeaşi dată,  în aer liber. Medeea Marinescu, Mirela Oprişor, Diana Roman, Andi Vasluianu şi Vlad Zamfirescu le dau întâlnire spectatorilor, tot de la ora 20.00, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase. Biletele achiziţionate pentru reprezentatia de la Teatrul Naţional rămân valabile, spectatorii sunt rugati sa contacteze platforma de pe care le-au achizitionat pentru preschimbarea locurilor.

ADVERTISING

De la premiera din iulie 2019 “Pe o pânză de păianjen” şi-a câstigat imediat un loc in inima publicului.  Povestea, descrisă cândva drept  o “dramă matrimonială cu un ‘twist’ cu boală mortală”, îmbină momentele comice, cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie, ce caracterizează multe din scrierile autorului Alex Popa.

Andu şi Alma, Lori şi Petru – prieteni de famiie, cupluri a căror viaţă e aparent fară cusur. De ce vrea Andu să renunţe la căldura căminului pentru a-şi dedica restul vieţii traiului auster dintr-o mânăstire? Şi cum se face că Lori vorbeşte des cu Alma despre o prietenă mişto pe care a părasit-o bărbatul? Cum se încurcă şi se descurcă firele destinului, descoperiţi urmărind această poveste intensă în care “adevărul nu e întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt”.

ADVERTISING

Pentru detalii şi reguli de acces vizitaţi: www.startickets.ro, www.ticketstore.ro şi urmăriti https://www.facebook.com/Cortina-Ag-663910760747704.

Alte spectacole programate în Bucureşti în luna următoare:

Luna OCTOMBRIE:

  • 9 octombrie – “Sunt un orb” – recital Horaţiu Mălăele la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului

Luna NOIEMBRIE

  • 9 noiembrie – “Cocktail” - găzduit la TNB Sala Studio

Distribuţie: Carmen Tănase, Maia Morgenstern, Mohammad Jawad/Cosmin Pană, Florina Gleznea, Viviana Gherasim.

Regia: Mariana Cămărăşan.

ADVERTISING
  • 9 noiembrie – “All Inclusive” – găzduit la TNB Sala Mare

Distribuţie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman şi Vlad Zamfirescu.

Regia: Vlad Zamfirescu.

Luna DECEMBRIE

  • 21 decembrie – Stefan Hruşcă “Recital de colinde” – găzduit la TNB Sala Mare, ora 20.30.

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇