Silent-disco, modul în care Barcelona petrece respectând restricțiile COVID (Video)

Silent-disco, modul în care Barcelona petrece respectând restricțiile COVID (Video)

Cunoscută pentru petrecerile și festivalurile sale, Barcelona s-a adaptat pandemiei. După o pauză lungă, oamenii au putut reveni pe ringul de dans.

Doar că, pentru a respecta restricțiile impuse de pandemia de COVID, formatul a fost adaptat în silent-party în aer liber, potrivit Reuters.

Acesta este un format ce presupune ca fiecare participant să stea cu căștile în urechi. Astfel, tinerii se pot bucura de experiența de a împărți ringul de dans cu alte persoane, dar fără a interacționa îndeaproape. Totodată, faptul că muzica nu e dată tare le permite să organizeze evenimentele oriunde.

ADVERTISING

Petrecerea de echinocțiu din weekend de la Mar Bella s-a dovedit un real succes, oamenii bucurându-se de muzică în timp ce au păstrat distanța recomandată.

”A fost incredibil. Nu mă așteptam să fie atât de multă lume. La început a fost puțin ciudat să dansezi în mijlocul Barcelonei și oamenii se opreau să se uite, dar este ceva frumos…

E un mod minunat de a-ți începe duminica, să poți să te conectezi puțin prin muzică”, a declarat pentru Reuters Andres Mellado, un psiholog în vârstă de 41 de ani.

Gràcies Tribu. Hem arribat als 1000????????( per tota Catalunya, i Canaries????)Gràcies Dj.Shango per la fantàstica sessió d ahir. Seguim????

Posted by Xavi Pañella on Monday, March 22, 2021
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Astfel de silent-party-uri, începute inițial ca o întâlnire între câțiva prieteni, au devenit deja ceva obișnuit pentru diminețile de duminică în Barcelona.

”Ne-am întrebat ce am putea face pentru a nu ne opri totuși să dansăm în aceste vremuri cu atât de multe restricii. Și așa ne-a venit ideea să facem evenimente în aer liber și cu căști.

Întâi am chemat prieteni și cunoștințe și apoi au început să vină tot mai mulți oameni pentru că le organizăm în locuri frumoase, nu deranjăm pe nimeni și respectăm măsurile de distanțare”, a declarat pentru sursa citată Xavi Pañella, co-fondator al acestor evenimente.

ADVERTISING

Citește articolele momentului pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇