Programul lunii octombrie la Restaurant Elisabeta

Vizual-Restaurant

Comedii, seri tematice și un meniu care completează experiența la Restaurant Elisabeta. În luna octombrie, ai 15 evenimente din care poți alege.

Comediile despre iubire, cupluri și provocările unei relații sunt variate și prezintă multele fațete ale vieții în doi: fie că alegi “Trioul conjugal” (4 octombrie) sau “Viață conjugală (a)normală” (15 octombrie), te vei regăsi măcar de câteva ori în poveste.

Peste momentele grele din relație cum ai trecut? Ți-ai scos partenerul la licitație, ca în “Soț de vânzare” (5 octombrie)? Ai vrut să-l reclami la poliție, ca în “Vecina de deasupra” (22 octombrie)? Sau ai pus la cale un plan pentru a-l înnebuni, ca în “Răzbunare pe tocuri” (19 octombrie)?

ADVERTISING

Dar pentru a scăpa dintr-o situație amoroasă complicată, cum ai procedat? Ți-ai angajat o menajeră, ca în “Bona bună și nebună” (12 octombrie)? Sau amantul s-a dat drept tatăl tău în fața iubitului, ca în “Aproape rude” (26 octombrie)? Sau ai mers și mai departe, ca în “Crimă la cină” (7 octombrie)?

Completează râsul cu niște muzică. În luna octombrie, te așteptăm la seri tematice care te poartă într-o călătorie în jurul lumii – pentru o seară la Paris, îți recomandăm “La vie en rose” (6 octombrie) cu Mădălina Coca & The Cabarets, dar și “De la Maria Tănase la Edith Piaf, prin Micul Paris” (14 octombrie). Pentru o petrecere machedonească veritabilă, nu trebuie să ratezi Steaua di Vreari (13 octombrie). Pentru o seară plină de emoție și muzică slavă, te așteptăm la “Emoție” (21 octombrie) cu Tania Popa, în timp ce grupul Greek4U a pregătit o petrecere energică, smulsă de pe plajele însorite ale Greciei (27 octombrie). Călătorim în timp cu NightLights și al lor “Unforgettable” (20 octombrie), și încheiem luna cu Los Platanos și o seară mexicană plină de vervă (28 octombrie).

ADVERTISING

Programul complet și bilete pe www.RestaurantElisabeta.ro