Programul lunii mai la Teatrul Elisabeta

Teatru

Ultima lună de primăvară aduce în prim-plan cele mai bune producții ale Teatrului Elisabeta.

Cauți povești comice despre iubire, relații și obstacolele care numai împreună pot fi depășite? Atunci, te așteptăm la “Despre dragoste, cu ură” (6 mai), în regia Taniei Popa. Poți opta și pentru celebrii “Tanța și Costel” (18 mai), pentru o poveste autohtonă, sau poți alege “O căsnicie liniștită” (20 mai) dacă preferi umorul britanic.

Iubirea e pusă la încercare în comedia polițistă “Capcană pentru un bărbat căsătorit” (11 mai), în care un bărbat nu-și mai recunoaște soția, dar și în comedia bântuită „Fantoma, dragostea mea!” (25 mai), în care soțul e pus să aleagă între actuala nevastă, vie, și fosta nevastă, devenită... fantomă. Există obstacole mai rele ca moartea? Poate doar telefonul, cutia neagră a existenței noastre – poți vedea pe pielea ta, la comedia „Ghici cine te sună?!” (19 mai).

ADVERTISING

Prea multă iubire? Te așteptăm la comediile clasice ale Teatrului Elisabeta, cu încurcături, schimbări de identitate și amantlâcuri de tot râsul – “Încă nu, dar o să fie...” (13 mai) cu Cristi Iacob și Gabi Costin în rolurile principale; “Las’ că știm noi!” (12 mai) cu Tania Popa, Vasile Calofir și Mirela Stoian; “Lună de miere cu piper” (27 mai) cu Lucian Ghimiși, Tania Popa și Cristian Boeriu.

Tot în luna mai, ai ocazia să vezi mult îndrăgita comedie “Milionul, nepoatele și milionara” (26 mai), care îi aduce împreună pe Adela Mărculescu, Ștefan Velniciuc și Lucian Ghimiși. Și, venind vorba de Lucian Ghimiși, nu poți rata cele două spectacole pe care le-a regizat: “Bucătarii” (28 mai) și “Bucluc la Operă” (21 mai). Încheie luna cu prima producție a Teatrului Elisabeta, care se joacă din 2014 cu casa închisă: “Încurcătură la nivel înalt” (30 mai).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

P.S. Ți-ai luat bilet la fiesta? The Cuban Project urcă pe scena Teatrului Elisabeta miercuri, 24 mai, pentru un spectacol-tribut dedicat Buena Vista Social Club, în care vom asculta cele mai îndrăgite piese cubaneze.

Programul complet și bilete disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro