Prima plajă din Mamaia care se închide în plin sezon estival

Prima plajă din Mamaia care se închide în plin sezon estival

O plajă din Mamaia s-a închis în plin sezon estival.

Motivul – lărgirea plajelor din această stațiune, care a creat mai multe probleme ce au dus la nemulțumiri în rândul turiștilor.

Este vorba despre Coco Beach Mamaia. Administratorul plajei a făcut anunțul pe Facebook acum câteva zile.

Acesta dă vina pe Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL), care a condamnat plaja la „moarte rapidă și sigură” prin lărgirea plajelor.

„Mulțumim tuturor celor care ne-au călcat pragul în această vară și cu părere de rău va anunțăm că AM ÎNCHIS înainte de terminarea sezonului!!! Cu această ocazie "mulțumim" ABADL ( instituția care administrează plajele de pe litoral) pentru că ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viață în acest sezon...lărgirea plajelor și nisipul înlocuit cu scoici, ne-au condus la " moarte " rapidă și sigură!!!!”, se arată pe pagina de Facebook Coco Beach Mamaia.

ADVERTISING

Internauții nu au fost foarte impresionați de mesaj și chiar l-au criticat. Mulți au evocat prețurile ridicate din Mamaia:

„Pai cand cereti 100 de lei pe sezlong si 10 lei pe o apa plata... Nu mai bine inchideti toti, va mancati de sub unghii vreo doua sezoane si apoi ganditi niste businessuri de bun simt?” sau „Invatati de la greci si bulgari si apoi o veti duce bine si voi. Pana atunci, adio!!!” - au fost doar câteva dintre comentarii.

Context

Amintim că plaja din Mamaia a fost lărgită, dar acest lucru i-a nemulțumit pe turiști.

ADVERTISING

Nisipul nu mai este la fel de fin, panta de intrare în apă este prea abruptă și ai prea mult de mers până la apă.

Iată mai multe despre acest subiect:

ADVERTISING

Iată şi articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇