Patru reguli ale cadourilor de Crăciun: cum să oferi daruri perfecte celor dragi

Patru reguli ale cadourilor de Crăciun: cum să oferi daruri perfecte celor dragi

Că sunt pentru Crăciun ori o aniversare sau pentru a marca un moment deosebit din viața cuiva, cadourile perfecte ar trebui să fie unice, să facă plăcere sau să rezolve o nevoie a destinatarului, dar și să-i arate că este important. Sezonul sărbătorilor de iarnă este un prilej bun de a celebra toți oamenii dragi din viața ta. Iată mai jos patru reguli pentru a oferi cadourile potrivite de Crăciun, care să facă plăcere celor dragi din viața ta.

Ceva ce își doresc sau au nevoie

Fie că este pentru o femeie ori pentru un bărbat, este recomandat să te gândești la cadoul potrivit în funcție de persoana care va primi cadoul. Atunci când cauți cadoul ideal, primul tău instinct este să te întrebi care sunt gusturile și dorințele acelei persoane. Să știi ce îi place crește foarte mult șansele de a-i face pe plac. Așa că încearcă să afli ce își dorește persoana respectivă, ce îi place să facă și ce gusturi are la momentul respectiv. Gândește-te dacă nu cumva a vorbit în mai multe rânduri despre faptul că îi lipsește un anumit lucru. Pasiunile pot fi un punct de plecare și ai garanția că poți să oferi un cadou cu adevărat util. De exemplu, dacă persoana dragă ascultă frecvent muzică, podcasturi sau cărți audio pe telefonul mobil, o pereche de căști wireless va fi binevenită.

ADVERTISING

Produsele de înfrumusețare ocupă, de asemenea, un loc pe lista cadourilor utile. Cleanser, crema de corp hidratanta, dar și un voucher la un salon de înfrumusețare, pentru tratamente cosmetice ori masaj, pot fi cadouri foarte potrivite. Un cadou excelent este acel lucru sau serviciu de care persoana respectivă are nevoie. 

Ceva de îmbrăcat

Te poți gândi la un astfel de cadou, dacă îi cunoști cu adevărat stilul și gusturile în materie de modă ale persoanei respective. Este un cadou care necesită puțin mai mult efort pentru a găsi acea piesă potrivită și unică ce va încânta destinatarul. De exemplu, o ținută de antrenament la modă poate fi cadoul util pentru un pasionat de activitate sportivă. Pe de altă parte, hainele și accesoriile clasice, precum o geantă, o eșarfă, un colier sau un inel, sunt întotdeauna o alegere potrivită.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ceva personalizat

Dacă vrei să-i faci pe plac unei persoane dragi, speri să ai o idee de cadou care să le depășească pe toate celelalte. Însă, uneori, lucrurile simple sunt de preferat. O alegere potrivită poate să fie un cadou personalizat. Ideea este să oferi un cadou unic plecând de la un produs simplu. Posibilitățile de personalizare sunt variate și pot porni de la o piesă vestimentară, de exemplu, un tricou cu o fotografie sau un mesaj, la o cană ori, de ce nu, o sticlă cu băutura preferată și o etichetă specială. Avantajul acestui tip de cadou constă în faptul că selecția este vastă, astfel încât sigur vei găsi ceva pe gustul tuturor. 

ADVERTISING

Ceva de citit

Uneori, în încercarea de a fi originali, uităm de elementele de bază. Un astfel de cadou poate fi o carte. Poate să fie autorul preferat al persoanei respective sau poate să fie un bestseller. Poate să fie o carte care ți-a plăcut. Desigur, este util să cunoști deja genurile preferate ale celui care va primi cadoul, de exemplu, de la benzi desenate la biografii, de la cărți motivaționale la non-ficțiune. În felul acesta nu îl vei dezamăgi. Nu în ultimul rând, dacă persoana respectivă citește foarte mult, o altă alegere potrivită poate fi un voucher la o librărie. În felul acesta, vei avea garanția că va primi exact ce carte își dorește.

Înainte de a te decide ce cadouri să cumperi pentru cei dragi, trebuie să mai iei în considerare faptul că, potrivit mai multor studii, darurile scumpe nu sunt neapărat mai apreciate decât altele, mai ales dacă sunt lucruri pe care destinatarul nu și le dorește. Cadou perfect este acela care îl face cu adevărat fericit, de care se va bucura și care îi va arăta că te-ai gândit special la el. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇