La Pitești va avea loc cea mai mare paradă moto din lume, cu peste 3.500 de motocicliști

La Pitești va avea loc cea mai mare paradă moto din lume, cu peste 3.500 de motocicliști

Pe 15 iunie, motocicliștii sunt așteptați din toate colțurile țării la „Hai să ne facem auziți vor sta față în față cu reprezentanții Cărții Recordurilor (GUINNESS WORLD RECORDS™) pentru a încerca să omologheze noul record pentru cea mai mare paradă moto din lume.
 
Printre cei peste 3.500 de pasionați de motociclete așteptați la eveniment și-au anunțat participarea și nume sonore precum Cove (Gabriel Coveșeanu, actor și prezentator TV), Tiberiu Troia (faimosul prezentator de emisiuni TV cu tematici auto), dar și o parte din comunitățile „Suflete pe două roți” și „Super Bikers”, cu milioane de adepți pe rețelele sociale. Alături de ei și-au anunțat participarea și celebrii blogeri și influenceri Tata Flo, razzmotovlog, Motocicleta Potrivita și mulți alții.
 
Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbători spiritul libertății și al comunității moto, dar și pentru a trage un semnal de alarmă referitor la incidența ridicată a accidentelor care implică motocicliști în România.

afiș parada moto
Foto: Hai să ne facem auziți

Potrivit statisticilor, în 2020 au murit 92 de motociclişti, iar alte 470 de persoane au fost rănite grav în accidente care au implicat motociclete, în timp ce în 2021 au murit 99 de motociclişti, iar alte 331 de persoane au fost rănite grav.
 
Parada moto „Hai să ne facem auziți” va avea ca punct de pornire Parcarea Stadionului Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești, județul Argeș.

ADVERTISING

Participanții sunt așteptați la punctul de întâlnire pe 15 iunie, la ora 10.

De la punctul de întâlnire se va pleca către  festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 care va avea loc pe Platoul Făget, lângă Mioveni, în perioada 14-15 iunie.

Acolo organizatorii au pregătit multe ore de distracție, o zonă de camping, dar și concursuri cu premii. 

Dintre artiștii și trupele care au confirmat participarea la festival se numără Alternosfera, Carla’s Dreams, Cargo, Guess Who, Paraziții, Puya, The Motans și mulți alții. Participanții la CFMOTO DAY au ocazia să câștige o motocicletă CFMOTO 450 CL-C sau un ATV CFMOTO CFORCE X4 450S la una dintre tombolele din cadrul festivalului.

ADVERTISING

Oricine dorește să participe la parada moto se poate înscrie aici https://bit.ly/parada-cfmoto-day. La eveniment vor fi prezenți și reprezentanții Cărții Recordurilor, pregătiți să omologheze recordul de „cea mai mare paradă moto din lume”.
 
Regulamentul pentru participarea la paradă este publicat aici.  Detalii despre parada moto și festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 se găsesc pe pagina: www.cfmotoday.ro
 
Locația pe Google Maps pentru locul de întâlnire la parada „Hai să ne facem auziți” este disponibilă aici: https://bit.ly/hai-sa-ne-facem-auziti

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇