Enola Holmes 2 - audiență masivă încă din primele zile de la lansare

Enola Holmes 2 - audiență masivă încă din primele zile de la lansare

Filmul lunii noiembrie  pe platformele de video streaming va fi cel mai probabil Enola Holmes 2. Cel puțin, este vorba despre cea mai așteptată producție din ultima perioadă. Cu Millie Bobby Brown în rolul principal, interpretând o entuziastă tânără care se confruntă cu discriminarea evidentă a femeilor în societate în secolul al XIX-lea, filmul s-a bucurat de audiență de top încă din primele zile de la lansare.

Enola Holmes 2 poate fi urmărit pe Netflix inclusiv în România, lansarea oficială având loc pe data de 4 noiembrie 2022. Filmul este continuarea producției Enola Holmes, din anul 2020. Acum, Enola Holmes, sora mai mică a celebrului detectiv Sherlock Holmes, își deschide propriul cabinet de detectiv particular și are parte de primul caz pe care trebuie să-l elucideze, caz ce îi este adresat de către un client… mai puțin obișnuit: o fetiță care își caută sora dispărută subit. 

ADVERTISING

Un altfel de film cu detectivi

În Enola Holmes 2, protagonista intră în fel de fel de situații amuzante și ajunge chiar să fie suspect într-un caz de crimă. Este un film clasic cu mistere, film de detectivi, însă cu o abordare foarte originală. Enola are parte și de sprijinul fratelui ei și îl ajută la rândul ei pe acesta să soluționeze un caz important. Deznodământul nu este unul obișnuit, existând multe surprize și un final neașteptat. 

Filmul Enola Holmes 2 se bazează pe fapte adevărate în ceea ce privește greva declanșată din cauza condițiilor precare de muncă. Realitatea este însă modificată în film, unde ne este prezentat un caz legat de fosforul utilizat la fabricarea bețelor de chibrit. Istoria consemnează însă greva cunoscută drept "Matchgirls' strike", din 1888, acțiune industrială a femeilor care lucrau la fabrica de chibrituri Bryant & May din Bow, Londra.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Audiență de top încă din primul week-end online

Conform rapoartelor cu privire la audiențe, Enola Holmes 2 a avut un weekend de deschidere masiv pe Netflix. În săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie, Enola Holmes 2 a acumulat 64,08 milioane de ore de vizionare. Pentru că filmul a fost lansat pe 4 noiembrie, a obținut această valoare de audiență în doar trei zile, fiind lider clar pe platforma de streaming.

Conținutul digital, foarte apreciat în sectorul de divertisment

Tot mai multe filme și seriale ajung la audiențe impresionante pe platformele de video streaming, unde utilizatorii din întreaga lume petrec din ce în ce mai mult timp, renunțând așadar în acele momente la conținutul clasic, furnizat de canalele de televiziune. Mediul digital, care permite control total și acces oricând și de oriunde, ieșe evident în câștig în materie de divertisment. Nu întâmplător, și în România, publicul are acum de ales între 4 platforme internaționale de streaming video, cu filme și seriale de succes, la care se adaugă și alternative românești.

ADVERTISING

O situație similară se poate observa în zona de divertisment și pe segmentul de jocuri de noroc online. Deși există atât de multe săli de jocuri offline, la pacanele online și la pariuri sportive pe internet, interesul crește cu fiecare perioadă de raportare a operatorilor licențiați pe piața locală. Partea și mai bună pe acest sector este că în mediul online există acces rapid la sloturi gratuite și alte jocuri care nu presupun costuri pentru a fi alese de utilizatori.

Millie Bobby Brown, actrița care s-a consacrat în serialul Stranger Things

Filmul Enola Holmes 2 a primit deja foarte multe aprecieri pe internet, inclusiv pentru mesajele feministe pe care le expune. La succesul acestui titlu contribuie desigur în mod susținut actrița Millie Bobby Brown, una dintre preferatele publicului tânăr în acest moment. 

Millie Bobby Brown se identifică cel mai puternic cu personajul Eleven din serialul științifico-fantastic Stranger Things, ale cărui prime 4 sezoane pot fi urmărite de asemenea pe Netflix.