Doi turişti au demontat plăcuţele de înmatriculare pentru a nu plăti parcarea în Mamaia

Doi turişti au demontat plăcuţele de înmatriculare pentru a nu plăti parcarea în Mamaia

Doi turişti au demontat plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor pentru a nu plăti parcarea în Mamaia.

Poliţiştii locali au descoperit în staţiunea Mamaia, în zona Summerland, două maşini care aveau demontate plăcuţele de înmatriculare.   

"Cei doi turişti veniţi în vacanţă în staţiunea Mamaia s-au gândit că aceasta este cea mai bună modalitate de a economisi nişte bani, neachitând taxa de parcare. Dar cum nu au vrut să primească nici amendă pentru acest lucru şi-au scos numerele de înmatriculare.

Din nefericire pentru ei, însă, poliţiştii locali au procedat la identificarea acestora şi i-au sancţionat contravenţional cu suma de 500 lei, fiecare. Pentru unul dintre contravenienţi s-a dispus şi măsura ridicării şi transportării autovehiculului în parcul auto al municipalităţii situat pe strada Caraiman, nr.1”, a transmis Primăria Constanţa.

ADVERTISING

Şoferul respectiv a mai plătit 450 de lei – tariful de ridicare maşini, 120 de lei – tariful transport maşini şi 60 de lei – tariful depozitare maşini pe zi. 

Celălalt şofer s-a prezentat la maşină, motiv pentru care nu a mai fost ridicată.

Preţul parcării în Mamaia, până în această săptămână, a fost de 96 de lei pe zi.

Consiliul Local Constanţa a aprobat, marţi, hotărârea prin care, în oraş şi în staţiunea Mamaia, plata tarifului de parcare nu va mai fi obligatorie între orele 19:00 şi 9:00, până la 31 decembrie 2022, inclusiv.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇