Coșuri cadou corporate de Crăciun - alegerea corectă pe segmentul B2B

23gg72-1

Piața de pachete cadou gourmet s-a dezvoltat foarte puternic în România, iar acest obicei al dăruirii a devenit un adevărat standard în mediul de afaceri, cu ocazia Sărbătorilor importante din an – cele de primăvară și cele de iarnă. Altfel spus, să oferi coșuri de Crăciun și de Paște este o practică normală și așteptată între partenerii de business, atât pe segmentul corporate, cât și pe zona de IMM-uri.

Estimările celor de la gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii sectorului de cadouri gourmet, arată că întreaga piață de cosuri cadou din România se ridică la aproximativ 1 milion de pachete cadou / an. Cu experiență de 15 ani, magazinul online de coșuri cadou are o cotă de piață semnificativă, cu o capacitate de producție de 200.000 de coșuri cadou / an la momentul actual. Acest lucru este și mai remarcabil în condițiile în care coșurile cadou au devenit disponibile la scară largă, inclusiv în rețelele de retail din țara noastră. Totuși, diferența de calitate își spune cuvântul, companiile fiind tot mai selective, dornice de alegeri exclusiviste, cu totul impresionante, fără compromis, pe toate categoriile de bugete.

ADVERTISING

Colectia de cosuri cadou de Craciun 2023

"Garantăm oferte imbatabile la prețuri corecte. An de an, lansăm colecții unice, cu detalii care fac diferența. Ne ținem promisiunile, suntem profesioniști, flexibili și onești, capabili să satisfacem cele mai exigente cerințe în materie de cadouri premium. Producem coșuri de Crăciun și pentru orice ocazie, cadouri autentice. Asigurăm împachetare optimă, depozitare și livrare coșuri cadou în condiții ideale, la nivel național", explică cei de la gourmetGIFT.ro, care în această perioadă oferă deja clienților corporate acces la catalogul de coșuri cadou de Crăciun 2023.

ADVERTISING

Pachete cadou elegante, cadouri B2B

Companiile care oferă coșuri de Crăciun partenerilor de afaceri trebuie să selecteze doar produse de înaltă calitate, care pot încorpora și transmite mesajele potrivite pentru o astfel de comunicare - mulțumire, satisfacție, spirit de echipă, apreciere, optimism. Eticheta de business este foarte importantă, așadar este ideal să se opteze pentru un furnizor de coșuri cadou concentrat pe zona B2B.

Soluțiile premium vizează producția și tot ciclul de distribuție, până la livrarea efectivă. Un furnizor de coșuri cadou B2B trebuie să fie mai mult decât un intermediar, un creator de cadouri originale. Nicio combinație nu este întâmplătoare, contează toate elementele, de la produse și branduri la gusturi și arome, de la materiale și culori ambalaje, la soluții alese pentru a asigura livrarea în condiții perfecte.

ADVERTISING

Clienții de coșuri de Crăciun pe segmentul B2B își doresc desigur opțiuni flexibile precum ofertă customizabilă, posibilitate personalizare cadouri cu logo-ul companiei, planificarea distribuției și alegerea zile de livrare, expediere la mai multe adrese pe o comandă. Comenzile plasate din timp pot beneficia de discounturi speciale de precomandă, dar și discounturi reale în funcție de volumul contractat. De asemenea, se va asigura găzduirea gratuită a coșurilor cadou de Crăciun până la momentul livrării. În plus, cel mai bun raport calitate / preț pentru transport este asigurat pentru finalizarea procesului de achiziție pachete cadou.

Cadouri optimizate fiscal, încadrate favorabil în orice buget, sunt disponibile în prezent pentru Sărbătorile de iarnă din 2023. Băuturi de la branduri de top, cafea și specialități gourmet de sezon așteaptă să fie dăruite pentru parteneri de afaceri, clienți VIP, furnizori și desigur angajați, sub forma unor coșuri cadou în ambalaje festive, pentru a se completa spiritul exclusivist și celebrarea momentelor speciale. Despre efectele pozitive ale oferirii de coșuri cadou corporate nu mai este nevoie să amintim, sunt deja de notorietate, cunoscute de marea majoritate a firmelor.