Cluburile din Mamaia, amendate de 1 Mai, au fost sancţionate din nou pentru aceeaşi problemă

Cluburile din Mamaia, amendate de 1 Mai, au fost sancţionate din nou pentru aceeaşi problemă

Cele două cluburi dn Mamaia, amendate de 1 Mai pentru că mesele erau prea apropiate, au fost din nou sancţionate pentru aceeaşi neregulă. Fiecare club a mai primit câte o amendă de 2.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sancţiunile au fost aplicate deoarece oamenii prezenţi pe terasele cluburilor nu respectau distanţa socială.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

De asemenea, în Vama Veche, doi turişti au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei fiecare că nu purtau masca de protecţie. Alţi 22 de turişti au primit avertisment pentru că nu aveau masca de protecţie.

Cele două cluburi din  Mamaia au primit şi în 1 Mai câte o amendă de 6.000 de lei fiecare, deoarece nu era respectată distanţarea fizică la mesele de la terase.

Iată articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!