Atena: Ce să faci când nu mai ești turist, ci ai devenit parte din acest oraș. Locuri secrete, ponturi și de ce să te ferești

Atena: Ce să faci când nu mai ești turist, ci ai devenit parte din acest oraș. Locuri secrete, ponturi și de ce să te ferești

După ce ai locuit în orașul ăsta suficient de mult, să spui că iubești Atena e ca și cum ai spune că iubești o persoană cu care ești într-o relație disfuncțională, dar din care nu vrei să ieși.

Cu momente în care te face să te simți cu adevărat special, ca și cum prin simpla apropiere ți-ar da acces la o lume infinită a posibilităților.

Și momente în care te trezești azvârlit din vârtejul de tandrețe cu brutalitatea unei lopeți în cap, în urma căreia te trezești singur, șocat și incapabil de a te decide dacă ce-ai trăit a fost real sau doar o halucinație bizară.

ADVERTISING

Dacă e ceva ce-mi place încă, cu adevărat, în Atena, poate lucrul care înclină balanța relației noastre bizare în care într-o zi ne iubim, iar altă zi se sfârșesc plângând pe o bordură, sedusă și abandonată, după încă o aventură eșuată la biroul de taxe și impozite, e viața.

Citeşte informaţiile integral in articolul publicat de PressOne.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇