Victorie uriașă în deplasare pentru CSM București în grupele Ligii Campionilor

Victorie uriașă în deplasare pentru CSM București în grupele Ligii Campionilor

Gruparea de handbal feminin CSM București s-a impus în deplasarea de la Borussia Dortmund în grupa A din grupele Champions League, după un meci extrem de echilibrat.

Fetele antrenate de Adi Vasile s-au impus cu scorul de 25-22, în Germania, după ce la pauză aveau un avantaj foarte fragil, de un gol, scor 12-11.

Este a doua victorie pentru CSM în actuala ediție de Ligă, după ce runda trecută echipa noastră câștigase și la Podravka, în Croația.

Highlights | HC Podravka Vegeta vs CSM Bucuresti | DELO EHF Champions League 2021/22

Cu un sfert de oră înainte de final, situația era încă tensionată, iar Bucureștiul conducea tot la un gol, 17-16. Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună marcatoare a "tigroaicelor". Cu 6 goluri înscrise, Neagu, chiar dacă nu a prins o zi foarte bună, a fost din nou MVP-ul formației sale, pe care a tras-o după ea în multe momente delicate ale jocului.

ADVERTISING

Pe final de partidă, Martin și Omoregie au liniștit apele și au adus o victorie mai mult decât utilă în economia acestei grupe dificile.

CSM este totuși pe 6 din 8 echipe din grupă, cu 4 puncte, în timp ce Borussia ocupă locul 4, cu un punct mai mult.

CSM București venea după o victorie clară în Champions League, pe terenul celor de la Podravka Vegeta, scor 36-31. Iar Dortmundul era până acum neînvinsă în acest sezon european.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇