Victorie uriașă în deplasare pentru CSM București în grupele Ligii Campionilor

Victorie uriașă în deplasare pentru CSM București în grupele Ligii Campionilor

Gruparea de handbal feminin CSM București s-a impus în deplasarea de la Borussia Dortmund în grupa A din grupele Champions League, după un meci extrem de echilibrat.

Fetele antrenate de Adi Vasile s-au impus cu scorul de 25-22, în Germania, după ce la pauză aveau un avantaj foarte fragil, de un gol, scor 12-11.

Este a doua victorie pentru CSM în actuala ediție de Ligă, după ce runda trecută echipa noastră câștigase și la Podravka, în Croația.

Cu un sfert de oră înainte de final, situația era încă tensionată, iar Bucureștiul conducea tot la un gol, 17-16. Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună marcatoare a "tigroaicelor". Cu 6 goluri înscrise, Neagu, chiar dacă nu a prins o zi foarte bună, a fost din nou MVP-ul formației sale, pe care a tras-o după ea în multe momente delicate ale jocului.

Pe final de partidă, Martin și Omoregie au liniștit apele și au adus o victorie mai mult decât utilă în economia acestei grupe dificile.

CSM este totuși pe 6 din 8 echipe din grupă, cu 4 puncte, în timp ce Borussia ocupă locul 4, cu un punct mai mult.

CSM București venea după o victorie clară în Champions League, pe terenul celor de la Podravka Vegeta, scor 36-31. Iar Dortmundul era până acum neînvinsă în acest sezon european.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇