Vești proaste pentru echipa națională. Chiricheș s-a accidentat și poate rata barajul cu Islanda

Vești proaste pentru echipa națională. Chiricheș s-a accidentat și poate rata barajul cu Islanda

Mari probleme pentru echipa națională de fotbal a României, după o accidentare de ultimă oră a lui Vlad Chiricheș în Italia.

Căpitanul naționalei conduse acum de pe bancă de Mirel Rădoi riscă să rateze marele meci de baraj pentru EURO 2021 cu Islanda, de pe 8 octombrie, după o accidentare de ultimă oră suferită sâmbătă în partida Sassuolo – Crotone, din Serie A.

Marius Șumudică, la un pas să fie demis de la Gaziantep, după un start slab de sezon

În minutul 34, românul a fost nevoit să iasă de pe teren după ce a acuzat probleme musculare la gambă. Românul luase și un cartonaș galben anterior în minutul 24.

ADVERTISING

La pauză, echipa în verde și negru o conduce pe Crotone cu 1-0. În locul său a intrat turcul Ayhan pe teren. La oaspeți, Denis Drăguș este doar rezervă.

Vlad Chiriches - DEFENSIVE SKILLS AND GOALS ⚽

Rămâne de văzut care va fi diagnosticul lui Chiricheș după această accidentare și dacă România se va putea baza pe el în înfruntarea din deplasare cu Islanda.

Islanda - România are loc pe 8 octombrie, de la ora 21,45, meci LIVE pe SpotMedia.ro, în semifinalele barajului de accedere la EURO 2021. Învingătoarea de aici va evolua în finală tot în deplasare, în luna noiembrie cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.

ADVERTISING

Citește și alte știri interesante ale zilei pe SpotMedia.ro:

Ce spune Sofia Kenin după victoria din partida cu Irina Bara la Roland Garros

Amanda Anisimova explică de ce a fost învinsă de Simona Halep la Roland Garros

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!