Unde a decis Valentin Mihăilă să joace din sezonul viitor, după aventura de la Atalanta

Unde a decis Valentin Mihăilă să joace din sezonul viitor, după aventura de la Atalanta

Mijlocașul român internațional Valentin Mihăilă, 22 de ani, a luat o decizie în ceea ce privește viitorul său.

După ce a fost împrumutat de Parma în ultima jumătate a sezonului trecut la o echipă de top din Serie A, Atalanta, grupare de Champions League, românul venit de la Craiova pare să fi decis să rămână în liga secundă.

El nu s-a putut impune la Bergamo, unde a prins doar 101 minute în șapte partide, astfel că tricolorul s-a întors la Parma, unde va și continua în sezonul următor, după cum scrie presa din Peninsulă.

ADVERTISING

"Valentin Mihăila, care a avut cu câteva zile de vacanţă mai mult decât colegii săi, s-a alăturat în această dimineaţă echipei. Fotbalistul român a revenit după şase luni petrecute la Bergamo, unde a evoluat în campionat şi în Europa League, reuşind să adune şapte meciuri.

Dorinţa de revanşă este aşadar mare pentru Mihăilă, care, cu un an în plus de experienţă, este dornic să-şi arate, în sfârşit, adevărata sa valoare. Parma speră că poate fi sezonul lui", scriu cei de la Parma Live.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mihăilă este coleg la Parma cu un alt român, Dennis Man, cumpărat de cruciați pentru peste 10 milioane de euro sumă de transfer.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!