Un fotbalist din lotul de națională al lui Rădoi a plecat să semneze cu o echipă de top a Europei. La ce soluție de avarie a apelat selecționerul

Un fotbalist din lotul de națională al lui Rădoi a plecat să semneze cu o echipă de top a Europei. La ce soluție de avarie a apelat selecționerul

Mirel Rădoi nu se mai poate baza pe fundașul român Ionuț Nedelcearu, convocat pentru partidele cu Islanda, Norvegia și Austria, căci fostul apărător de la Ufa a prins un transfer la un club important al Europei.

La 24 de ani, Nedelcearu s-a înțeles cu AEK Atena, formație din Grecia calificată recent în grupele Europa League. El a trebuit să plece de urgență din cantonamentul echipei naționale, de la Mogoșoaia, pentru a semna cu gruparea elenă.

Perioada de marcato se încheie luni, astfel că jucătorul a fost nevoit să plece de urgență din cantonament pentru a semna cu AEK, după cum informează frf.ro.

ADVERTISING

Surpriza lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda. Mitriță a fost convocat de urgență și poate fi titular la Reykjavik

Astfel, Mirel Rădoi a trebuit să găsească o soluție de avarie și a chemat de urgență un alt fundaș la lot, e vorba de Mihai Bălașa de la CS Universitatea Craiova.

Ca detalii de transfer, Ufa va primi 400.000 euro din partea clubului elen, iar fostul dinamovist va avea un salariu de 2 milioane de euro stagional până în 2024.

D.A.

Citește și alte subiecte interesante pe SpotMedia.ro:

Primăria Oradea a luat fonduri UE de 7,6 milioane de euro pentru reabilitarea unor şcoli şi grădiniţe

ADVERTISING

Noua Caledonie nu vrea să fie independentă: Localnicii au votat la referendum să rămână teritoriu francez


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇