Surpriza lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda. Mitriță a fost convocat de urgență și poate fi titular la Reykjavik

Surpriza lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda. Mitriță a fost convocat de urgență și poate fi titular la Reykjavik

Mirel Rădoi îl va convoca până la urma pe Alexandru Mitriță, omul care a făcut spectacol în ultimele două week-end-uri în Statele Unite, acolo unde a marcat de patru ori pentru New York City.

România va evolua în meciul de baraj cu Islanda, în deplasare, pe 8 octombrie, meci din semifinalele barajului de accedere la EURO 2021, iar în locul accidentatului Florinel Coman, Mirel Rădoi a decis să îl înlocuiască cu Alexandru Mitriță, pentru partidele cu Islanda, Norvegia şi Austria, ultimele două din Nations League.

ADVERTISING
New York City FC 4 Goals vs FC Cincinnati 26/09/2020

"După accidentarea lui Florinel Coman, a trebuit să ne gândim la un jucător de un profil asemănător. Pentru noi, partida cu Islanda este cea mai importantă. Un astfel de jucător, precum Mitriţă sau Coman, ne poate aduce multe beneficii pe zona de atac.

Alexandru Mitriță, încă un meci mare cu două goluri marcate la New York. A fost declarat MVP-ul partidei (Video)

Am vorbit cu doctorul, am vorbit cu el, am vorbit cu toată lumea pentru a afla cum putem acoperi acea diferenţă de fus orar, iar acum avem şanse să începem cu el în teren încă de la partida cu Islanda" , a fost declarația lui Radoi dată duminică într-o conferință de presă pe care a susținut-o în cadrul FRF, avandu-l alături pe Sergiu Hanca.

ADVERTISING

Mijlocașul va reveni în țară mâine de urgență pentru a se alătura lotului lui Rădoi, fostul căpitan al Stelei.

Meciul cu Islanda are loc pe 8 septembrie de la 21.45, LIVE pe SpotMedia.ro. Apoi urmează jocurile cu Norvegia pe 11, plus cu Austria, ultimul acasă, pe 14 octombrie.

D.A.

Citește și alte știri de mare interes pe SpotMedia.ro:

Firea pierde la tribunal un proces în care a dat în judecată jurnalişti: Primarii nu pot cheltui fonduri publice ca să-şi apere imaginea

Clotilde Armand anunță că BEM a respins contestaţiile, aşa că e oficial primarul Sectorului 1. Nici în Sectorul 5 nu se renumără voturile

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇