Un fost jucător al Barcelonei, în comă indusă

Eusebio Sacristan, fostul fotbalist al naţionalei Spaniei, cunoscut mai ales din perioada când a jucat la FC Barcelona, este în comă indusă după ce a fost operat la cap într-un spital din oraşul Valladolid în urma căzăturii suferite pe scările unui hotel, transmite EFE.

Eusebio Sacristan, 56 de ani, a fost operat pentru a îmbunătăţi presiunea intracraniană provocată de un cheag, ca urmare a căzăturii suferite. Starea de sănătate a fostului mijlocaş este stabilă.

Fundaţia înfiinţată de Eusebio, care-i poartă numele, a mulţumit pentru mesajele de afecţiune faţă de fostul jucător şi mai ales pentru îngrijirea primită de acesta în Spitalul Clinic Universitar din Valladolid.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, i-a transmis vineri un mesaj de încurajare lui Eusebio.

Fostul internaţional spaniol, cu 15 selecţii, Eusebio şi-a început şi şi-a încheiat cariera la Real Valladolid. Jucătorul lui Johan Cruyff la FC Barcelona între 1988 şi 1995, el a mai evoluat la Atletico Madrid şi Celta Vigo.

Eusebio a adunat 543 de meciuri în La Liga, fiind pe locul 3 la acest capitol, după Andoni Zubizarreta şi Raul Gonzalez. Ca antrenor, el le-a pregătit pe Celta de Vigo, echipa secundă a Barcelonei, Real Sociedad şi Girona.

Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇