Zlatan Ibrahimovici a alcătuit echipa ideală din toate timpurile

Zlatan Ibrahimovici a alcătuit echipa ideală din toate timpurile

Marele atacant suedez de la AC Milan a întocmit la cererea presei cea mai bună echipă all-time din istoria fotbalului, în viziunea sa.

În acest prim 11, format numai din jucători legendari, i-a omis însă pe marii jucători din prezent, Leo Messi și Cristiano Ronaldo. El a ținut să includă aici totuși un alt fost coleg de la Barcelona, pe Xavi, care face pereche la mijlocul terenului, printre alții, cu fostul mare star francez Patrick Vieira.

Iată care este cel mai bun prim 11 în viziunea lui Ibra: Gigi Buffon (Juventus) - Alessandro Nesta (Milan), Fabio Cannavaro (Juventus), Maxwell (Barcelona), Maicon (Inter) - Nedved (Juventus), Vieira (Arsenal), Xavi (Barcelona), Maradona (Napoli), Zidane (Real Madrid) - Ronaldo Nazario (Inter, Barcelona, Real).

ADVERTISING
Zlatan Ibrahimovic ⚽ All 11 Goals for Milan | 2020 ⚽ HD

Suedezul evident că nu l-a uitat pe Maradona, despre care mereu a spus că a fost singurul jucător mai bun ca el în fotbal, pe Cannavaro, "era mai nebun decât mine" și pe grăsuțul Ronaldo, "fenomenul, idolul meu", puncta Ibra pentru Gazzetta dello Sport, într-un interviu la final de an 2020.

Antrenorul lui Vlad Chiricheș, fostul decar al celor de la CFR Cluj, îl laudă pe român: Face diferenţa în echipa noastră

La 39 de ani, Ibra uimește în continuare fotbalul italian. El e pe locul 3 în clasamentul marcatorilor din acest sezon, cu 10 goluri marcate. Doar Lukaku cu 11 și Cristiano Ronaldo cu 12 reușite îl mai depășesc.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Zlatan Ibrahimovici intervine în scandalul momentului, cazul provocat de Sebastian Colțescu la Paris

Lionel Messi, zguduit și acum de moartea lui Diego Maradona: Nu mi-a venit să cred

De azi pot fi făcute programări online pentru vaccinul anti-COVID. Iată unde și cum!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!