Lionel Messi, zguduit și acum de moartea lui Diego Maradona: Nu mi-a venit să cred

Lionel Messi a vorbit și despre moartea lui Diego Armando Maradona în interviul pe care l-a acordat la final de an presei spaniole, cel mai lung interviu televizat din cariera decarului de la Barcelona.

Întrebat evident și despre moartea poate a celui mai mare fotbalist din istoria lumii, Messi a recunoscut faptul că a fost zguduit de această veste, pe care a primit-o la acel moment din partea tatălui său printr-un mesaj.

”Am aflat despre moartea lui Maradona printr-un mesaj de la tatăl meu. A fost o nebunie. Nu mi-a venit să cred. Știam că Diego nu este bine, dar nu mi-a venit să cred că a murit. A fost ceva teribil.

ADVERTISING

Rezultate surprinzătoare ale testelor toxicologice efectuate la autopsia lui Diego Maradona

Nu mi-am imaginat o înmormântare ca cea a lui Maradona și nici nu vreau să mă gândesc la asta, dar a fost normal să se întâmple așa din cauza a ceea ce a fost Diego și a ceea ce a făcut pentru Argentina. Era normal că oamenii să meargă să-și ia rămas-bun într-un număr atât de mare. El merită totul. Fiecare este liber să comenteze și să facă ce vrea. Nu tuturor le-a plăcut Maradona din cauza modului în care a trăit. Fiecare este liber să acționeze în modul în care consideră de cuviință”, au sunat declarațiile marelui Messi pentru televiziunea iberică La Sexta, în interviul de duminică seară.

ADVERTISING

Messi i-a dedicat lui Maradona un gol marcat în partida cu Osasuna, scor 4-0 pentru Barcelona, la primul său joc în care a evoluat după moartea lui El Pibe D’Oro.

Acesta s-a stins din viață pe data de 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, iar moartea sa a venit la pachet cu mii de întrebări în legătură cu starea reală în care se afla fostul fotbalist de la Napoli sau Barcelona.

DIEGO ARMANDO MARADONA | FC Barcelona (1982-84)

Maradona este considerat de foarte mulți oameni de fotbal cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, mai bun sau poate pe același palier cu marele Pele, brazilianul multiplu campion mondial.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Leo Messi a dat cărțile pe față și a oferit un interviu în care a vorbit despre plecarea de la Barcelona, planuri de viitor și campionatul în care ar vrea să evolueze

De ce ne temem de tehnologia 5G și cum ne va schimba ea viața (Video)

Constantin Budescu, ținta principală pentru retur a patronului celor de la FCSB - surse

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!