Rezultate surprinzătoare ale testelor toxicologice efectuate la autopsia lui Diego Maradona

Rezultate surprinzătoare ale testelor toxicologice efectuate la autopsia lui Diego Maradona

Analizele finale ale autopsiei lui Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai planetei, decedat pe 25 noiembrie, au fost făcute publice.

Analizele medicilor legiști au adus noi concluzii în cazul morții lui Diego Maradona, iar lucrurile par să fie surprinzătoare la prima vedere.

Rezultatele testelor toxicologice făcute pe baze prelevării de sânge, urină, alte fluide, dar și după prelevarea unor mostre a organelor interne, prelevare realizată în cadrul autopsiei făcută la morga San Fernando, după moartea lui Diego, au fost trimise în ultimele ore către procuratura San Francisco, care investighează posibilitatea ca Maradona să fi murit în urma unei neglijențe a echipei medicale care a avut grijă de el în ultima perioadă a vieții sale, sau, eventual, dacă medicul personal al lui Diego, Leopoldo Luque, a luat cele mai bune decizii de tratament în ce îl privește, după cum arată portalul explica.co.

ADVERTISING

Ce este cert în acest moment este faptul că Diego nu a consumat nici alcool, nici droguri înainte să moară. Dar, în corpul său, au fost găsite urme de medicamente antidepresive, cum ar fi Venlafaxină, Quetiapină, un medicament care se folosește în tratamentul tulburărilor psihiatrice de tip bipolar, Levetiracetam, folosit pentru epilepsie, dar și Naltrexonă, medicament utilizat în primul rând pentru a gestiona dependența de alcool sau de opioide.

Medicii legişti au stabilit au stabilit cauza morții lui Maradona și au anunțat că inima sa cântărea dublu decât normal!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Concluzia autopsiei de mai sus a arătat că decesul a survenit în urma unui edem pulmonar acut, dublat de o insuficiență cardiacă cronică reacutizată, pe fondul unei cardiomiopatii dilatative.

Toate rezultatele au ajuns deja la procurori, care urmează să continuie ancheta începută după data de 2 decembrie, în La Plata.

5 Times Diego Maradona Shocked The World!

Moartea fulgerătoare de pe 25 noiembrie a superstarului argentinian, la doar 60 de ani, a venit însă la pachet cu mii de întrebări în legătură cu starea reală în care se afla fostul fotbalist de la Napoli sau Barcelona, mai ales în contextul operației pe creier suferite la începutul lunii trecute, operație despre care s-a scris în ultima vreme că nu era chiar necesară.

ADVERTISING

Maradona este considerat de foarte mulți oameni de fotbal cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, mai bun sau poate pe același palier cu marele Pele, brazilianul multiplu campion mondial.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mesaj emoționant în memoria lui Maradona, trimis de către una dintre fiicele sale: ”Deja îmi este dor de tine, tată!”

Cât ar valora acum tricoul purtat de Diego Maradona în partida cu Anglia de la Mondialul din 1986

Încă un stadion va purta numele lui Diego Maradona

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!