Leo Messi a dat cărțile pe față și a oferit un interviu în care a vorbit despre plecarea de la Barcelona, planuri de viitor și campionatul în care ar vrea să evolueze

Leo Messi a dat cărțile pe față și a oferit un interviu în care a vorbit despre plecarea de la Barcelona, planuri de viitor și campionatul în care ar vrea să evolueze

Marele jucător argentinian Lionel Messi a oferit un interviu pentru presa spaniolă în care a dezvăluit planurile sale de viitor, relația cu actuala administrație de la Barcelona, dar și unde e tentat să își continuie cariera.

După ce a încercat să evadeze de la gruparea blaugrana în vară, Messi a rămas până la urmă la clubul catalan, dar informațiile precum că ar urma să plece sigur în iarnă vin aproape zilnic în presa internațională.

Messi recunoaște că acum relația cu oficialii din conducere este una bună, dar că l-a deranjat în trecut că Bartomeu, fostul șef al Barcei, a încercat să îl contureze în fața presei altfel decât este el în realitate.

ADVERTISING
Lionel Messi ● All 51 Goals in 2018/19 ● With Commentaries

”Pentru tricoul Barcelonei aș da totul. Am crescut în acest club și în oraș. Am stat aici mai mult timp decât în propria țară, Argentina. Clubul acesta mi-a dat totul, m-a format ca jucător, ca om. Există o relație de iubire, e imposibil să fie altfel. Acum sunt bine, episodul din vară e în spatele meu. Clubul trece printr-o perioadă dificilă, dar eu sunt încrezător că împreună o putem scoate la capăt. Ce se zvonește, se zvonește. Nu pot să îi mulțumesc pe toți. Sunt mulți care vorbesc în necunoștință de cauză despre mine. Oamenii cred orice, chiar dacă puține lucruri sunt adevărate. Nu pot controla totul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cel mai mare regret din cariera lui Lionel Messi

Eu simțeam că am completat un ciclu și că e momentul să plec de la clubul care mi-a dat totul. Voiam să câștig trofee și să mă lupt din nou pentru Champions League. Era vremea unei schimbări. Apoi, președintele a început să contureze o imagine negativă a mea”, a punctat Messi în prima parte a interviului pe care i l-a acordat lui Jordi Evole, de la televiziunea La Sexta, cel mai lung interviu acordat vreodată de argentinian, la un post TV.

Întrebat despre unde se vede el în viitor, Messi spune: ”Nu știu nimic clar despre viitor. Aștept să termin acest sezon, îmi voi duce la capăt contractul. Important e să mă gândesc la echipă acum și să terminăm cu bine sezonul. Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite, să experimentez viața și campionatul de acolo. Apoi, pe final, să mă întorc într-o formă sau alta la Barcelona. Voi face ceva legat de fotbal, dar nu mă văd antrenor. Mi-ar plăcea să fiu director sportiv, să aduc jucătorii pe care i-aș vrea la echipă”, adăuga multiplul câștigător al Balonului de Aur.

ADVERTISING

Decarul Barcelonei tocmai a doborât marele record al lui Pele, devenind jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise pentru un singur club. Argentinianul a bătut acest record după ultimul meci jucat de Barca, scor 3-0 cu Valladollid.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Barcelona, PSG sau Manchester City? Laudele lui Messi pentru un antrenor alimentează speculațiile

Trei variante pentru Lionel Messi, dacă va pleca de la FC Barcelona

Să ne luăm viața înapoi!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!